Nu er det chokoladesæson

Nu er det chokoladesæson. Her får du tre bud på de bedste oplevelser med chokolade.
Udgivet Opdateret

Nu er det chokoladesæson. Her får du tre bud på de bedste oplevelser med chokolade.

Sæsonen for chokolade går ind nu. Du kan opleve de bedste chokolade- og dessertdestinationer flere steder rundt om i verdenen.

Her er Lowcostholidays bedste bud.

Salon du Chocolat

Salon du Chocolat finder sted i London fra 17-19. oktober.

Det er verdens største begivenhed dedikeret til chokolade i alle slags former. Her mødes britiske og internationale chokoladeproducenter, kokke, konditorer og kakaoeksperter. Som besøgende er der mulighed for at deltage i mange forskellige chokoladeaktiviteter, bl.a. bliver der afholdt Chocolate Show – kendt for deres fantastiske coutureopvisning inspireret af chokolade og lavet i samarbejde med kendte chocolatiers og top designere.

Læs mere om festivalen her.

Origin Chocolate Event

Lørdag den 25. oktober mødes passionerede chokoladeproducenter og chokoladeelskere i Amsterdam til Origin Chocolate Event.

Her kan du bl.a. lære de forskellige kakaobønner at kende. Ligesom vine har kakaobønner hver deres særlige karakteristika. Til eventen kan du møde nogle af de bedste chokolade-eksperter og kokke, opleve 100% bæredygtig chokolade og chokoladesmagninger. Fredag d. 24. afholdes en helt særlig chokolademiddag.

Læs mere her.

Coupe du Monde de la Pâtisserie

Verdens største konkurrence for professionelle konditorer er Coupe du Monde de la Pâtisserie i Lyon. Konkurrencen finder sted 25-26. januar i Lyon i Frankrig. Som besøgende vil man både blive overrasket og inspireret til nye fantastiske kager og desserter – og hvis du er heldig – smage på nogle af de bedste desserter i verden.

Powered by Labrador CMS