Nu er du advaret: Disse seks steder står fartmålerne på lur

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi melder seks konkrete steder ud, hvor de vil være ekstra meget opmærksomme på hastigheden i 2017.

Udgivet Opdateret

I Færdselssikkerhedskommissionens Nationale Handlingsplan er målet frem mod 2020 at nedbringe antallet af dræbte i trafikken til 120 på landsplan, mens antallet af henholdsvis svært og lettere tilskadekomne skal ned på 1.000 hver. Og selvsagt gerne endnu mindre. En af de største dræbere i trafikken er høj hastighed, og derfor har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i 2017 fokus på at få hastigheden ned på kredsens veje.

“I år vil indsatsen blandt andet kunne ses på særligt seks vejstrækninger her i kredsen. På de her strækninger vil vi være særligt synlige, for vores analyser viser, at det er steder, hvor der bliver kørt alt for hurtigt. Målet med vores indsats er at få gennemsnitshastigheden på strækningerne til at falde – og dermed også få antallet af færdselsuheld ned”, siger leder af Færdselsafdelingen, vicepolitiinspektør Erik Mather, i en pressemeddelelse.

Du kan se hvilke strækninger det drejer sig om i galleriet her over artiklen.

 

Powered by Labrador CMS