Nu kan du blive gift til søs

Nu kan man blive viet ombord på MSC’s krydstogt-skib. Foto: MSC Cruises/Presse
Udgivet Opdateret

MSC Cruises vil nu tilbyde danske par at blive gift på åbent hav

Krydstogtselskabet MSC Cruises har mærket en øget interesse for bryllupsrejser og for at fejre bryllup om bord på et krydstogtsskib. Vielsesceremonier har hidtil kun været symbolske, men nu åbner MSC Cruises muligheden for, at danske par kan blive borgerligt viet om bord i Caribien.

– En krydstogt er den perfekte ramme om en romantisk rejse. Skibet er et flydende luksushotel med mulighed for fuldstændig afslapning, samtidig med at man vågner i en ny spændende by hver dag. Det er utrolig dejligt, at vi nu kan tilbyde danske par at gifte sig på vores krydstogtsskib i Caribien, siger Åsa Elmcrona, nordisk marketingchef i MSC Cruises.

Vielses-ceremonier om bord på MSC Cruises’ skibe har hidtil kun været symbolske, men nu er der mulighed for at blive viet borgerligt i Caribien på skibet MSC Divina. I bryllupspakken indgår blandt andet bryllupskoordinator, vielsesceremoni, fotograf, brudebuket, bryllupskage og champagne. Vielsen kan enten holdes om bord på skibet, eller man kan blive viet på en af Caribiens magiske strande.

Populært med bryllup til havs

Middelhavet er den populæreste destination blandt danskere, som vil på krydstogt på deres bryllups- eller jubilæumsrejse. MSC Cruises byder alle par, som kan fremvise en vielsesattest, på en jubilæumspakke. I pakken kan der eksempelvis indgå en udflugt for to, en flaske mousserende vin og kage eller en luksusfrokost, serveret i kahytten på bryllupsdagen.

Powered by Labrador CMS