Nu kan du købe din egen ø

Har du altid drømt om din egen halvø? - Nu har du muligheden

Halvøen Knold på Sydfyn lokker med blå bølger til alle sider, og er nu til salg for den nette sum af 20 millioner kroner.
Udgivet Opdateret

Vand til alle sider, kitesurfing, lystfiskeri, vinterbadning eller bare en drink med en lille paraply i ved solnedgangen?

Hvis det popper op i dine vinterdrømme, så har du chancen for at slå til nu. 

I det sydfynske øhav kan du nemlig købe din helt egen halvø - hvis du da lige har 20 millioner kroner stående på bankbogen.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Knold eller Knolden, som halvøen hedder i folkemunde, ligger ud for kysten Dyreborg tæt på Faaborg og består af 41 hektar land med en tilhørende landejendom på 239 kvadratmeter.

Et af de smukkeste steder

Hvis man spørger Johan Ploug-Sørensen fra mæglerkæden Jesper Nielsen, der varetager salget er det da også et af de smukkeste steder på Sydfyn:

- Det unikke her er, at du ikke ligger midt i Øresund eller Kattegat, hvor det bare er vand, vand og vand. Her får du et mere nuanceret perspektiv med øer og byer i dit synsfelt. 

- Derudover er der en livlig maritim trafik med flere gamle både, som har indsejling til Faaborg med kurs lige forbi Knold. Blandt andet Kongeskibet, som ofte kommer forbi, siger han til Boliga.dk.

Du behøver hverken et luft- eller vandbåret fartøj for at gøre din ankomst på Knolden, i stedet kan du ganske tørskoet køre over dæmningen, som forbinder halvøen med Fyn.

Hvem er køberen?

Der har allerede været en del interesse for Knolden fra mulige købere, der har forskellige bud på, hvad de vil med halvøen, fortæller Johan Ploug-Sørensen:

- De er typisk kørt lidt trætte i Skagen eller Tisvildeleje, og ønsker nu noget fuldstændig privat og enestående at kunne invitere deres gæster til. Andre mulige købere har ønsket at leje det ud om sommeren, og så har vi også talt med en fra Gentofte, som lige har solgt sit firma og ønsker at realisere sig selv ved at starte sin egen gårdbutik og æblemosteri på Sydfyn. Hvorfor i virkeligheden ikke?, siger Ploug-Sørensen til Boliga.dk.

Der har været godt gang i ø-handlerne i de seneste år: Bare i sommeren 2021 blev to øer i det danske farvand ifølge Boliga.dk solgt for store millionbeløb:

Langø udenfor Langeland skiftede hænder for ti millioner kroner efter blot to uger på markedet - og rigmanden Per Wimmer købte Masnedø Kalv ved Sydsjællands kyst for 7,3 millioner kroner.

Se halvøen Knold her

https://www.boliga.dk/galleri/4347

Powered by Labrador CMS