Nu kan man have 39 køn på Tinder

En ny opdatering på Tinder giver folk mulighed for at vælge imellem 37 "nye" køn.

Udgivet Opdateret

Tinder har taget et stort skridt i retningen mod ligestilling for transkønnede. Tirsdag er der nemlig kommet en ny Tinder opdatering. Den populære dating-app gør det nu muligt at vælge imellem 37 nye køn. Hvis dette ikke er nok, kan man nu også selv taste sit køn ind.

“Alle er velkomne på Tinder”

Indtil nu har Tinder brugere kun haft to muligheder, når de skal vælge køn: Mand eller kvinde. For transkønnede personer eller andre, der identificerer sig selv imellem eller uden for de to køn, gav begrænsningen problemer. Derfor har der været brug for en ny Tinder opdatering.

Med den nye opdatering vil platformen opmuntrer folk til at bryde grænserne for mærkater og bare være dem selv. I indstillingerne kan brugerne nu indtaste et hvilket som helst udtryk, der bedst beskriver deres kønsidentitet. Derudover kan alle Tinder-brugere også vælge, om de vil vise deres køn på deres profil.

– Vores mål er at komme med et produkt, der giver vores transkønnede og brugere uden for de to klassiske køn en bedre oplevelse på Tinder, siger chefen for Tinder Sean Rad og fortsætter:

– Vi er virkelig spændte på opdateringen og tror, det er det rigtige skridt at tage for at skabe en mere meningsfuld forbindelse mellem alle vores brugere. Alle velkomne på Tinder.

10 milliarder matches

I deres forsøg på at gøre Tinder mere inkluderende har firmaet arbejdet sammen med flere forkæmpede for transkønnede samt brugere.

– Det sender et stærkt budskab om accept, når en platform som Tinder tydeligt fortæller sine brugere, at transkønnede er velkomne. Transkønnede, der bruger Tinder, håber som alle andre at starte forhold og finde det rigtige match. Tinder’s opdatering tillader transseksuelle brugere at være dem selv på platformen, og det viser tydeligt, at Tinder er optaget af inklusion, siger Nick Adam, der er direktør for et trankønnet medie program og fortsætter:

– Den her opdatering hjælper på accepten af transkønnede og folk uden for de klassiske køn.

De ekstra kønsmuligheder er indtil videre tilgængelige i USA, England og Canada, men der vil nok ikke gå længe, inden de også kommer til Danmark.

Her er alle køn på Tinder

– Agender

– Androgyne

– Androgynous

– Bigender

– Female to Male

– FTM

– Gender Fluid

– Gender Noncomforming

– Gender Questioning

– Gender Variant

– Genderqueer

– Male to Female

– Man

– MTF

– Neither

– Neutrois

– Non-binary

– Other

– Pangender

– Trans

– Trans Man

– Trans Person

– Trans Woman

– Transfeminine

– Transgender

– Transgender Female

– Transgender Male

– Transgender Man

– Transgender Person

– Transgender Woman

– Transmasculine

– Transsexual

– Transsexual Female

– Transsexual Male

– Transsexual Man

– Transsexual Person

– Transsexual Woman

– Two-Spirit

– Woman

Kilde: Daily Mail

Tinder står hver dag bag 1,4 milliarder swipes og 26 millioner matches. I alt er der blevet lavet mere end 10 milliarder matches i verdens 196 lande.

Powered by Labrador CMS