Nu kommer Coca-Cola med en ny variant

Verdens mest foretrukne læskedrik – den klassiske Coca-Cola – får nu selskab af en ny variant, der henvender sig til alle, der elsker Coca-Cola, men gerne vil skrue ned på såvel sukker som kalorier. De kan nu nyde en Coca-Cola life, der imødekommer kravene til en moderne og balanceret livsstil, men ikke går på kompromis med den gode smag.

Udgivet Opdateret

Den nye Coca-Cola life – med både sukker og steviaekstrakt fra naturlige kilder – har et reduceret kalorieindhold på 35%, sammenlignet med andre sukkerholdige cola-produkter i Danmark. Den er med andre ord et attraktivt valg for alle, der gerne vil have et alternativ til de helt sukkerfrie læskedrikke.

– Med Coca-Cola life giver vi forbrugerne bedre mulighed for at vælge en cola, der passer til netop deres behov. Med den nye variant, den klassiske Coca-Cola og de to kaloriefrie alternativer, Coca-Cola zero og Coca-Cola light, kan vi nu tilbyde en Coca-Cola, der dækker alles ønsker, fortæller Charlotte van Burleigh, Country Manager for Coca-Cola Danmark.

Fokus på balanceret livsstil

Coca-Cola har på globalt plan fokus på at fremme en balanceret livsstil. På produktsiden arbejdes der løbende på at tilbyde forbrugerne flere sukkerreducerede eller helt sukkerfrie alternativer. Coca-Cola life er den første kaloriereducerede Coca-Cola sødet med både sukker og steviaekstrakt.

Det nye familiemedlem har været under udvikling siden 2009. En række europæiske lande har allerede lanceret Coca-Cola life. Nu glæder Coca-Cola sig til at dele det nye skud på stammen med de danske forbrugere:

– Det er første gang, vi har anvendt steviaekstrakt til at søde en af vores colaer. Med Coca-Cola life har vi udviklet en velsmagende cola, men med 35 % mindre sukker og 35 % færre kalorier. Vores nyhed er blevet vel modtaget i de lande, der har lanceret. Vi har i udviklingen bestræbt os på at imødekomme de høje krav forbrugerne har til vores produkter. Vi er stolte af resultatet og glæder os til, den lander i de danske butikker, fortæller Charlotte van Burleigh.

Kaloriefattig sødme

Coca-Cola life indeholder steviaekstrakt – et sødestof med nul kalorier – som udvindes af blade fra steviaplanten. Den er i familie med krysantemum og oprindeligt fra Paraguay, men dyrkes i dag både i Afrika, Asien og Sydamerika.

Sødemidler, der fremstilles af steviaplanten, er hele 200 gange sødere end sukker, men indeholder modsat sukker slet ingen kalorier. Derfor bruges ekstrakt fra plantens grønne blade til at søde og kaloriereducere fødevarer, lige fra syltetøj og saftevand til yoghurt. Og nu altså også en Coca-Cola.

Coca-Cola life kan fås i alle butikker i Danmark fra d. 1. januar 2016 og er tilgængelig i 0,25L glasflaske, 0,33L dåse, 0,5L og 1,5L plastflasker og bliver fremstillet af samarbejdspartneren Carlsberg Danmark i Fredericia, som de øvrige læsedrikke fra The Coca-Cola Company.

Powered by Labrador CMS