Nu kommer Dankortet på MobilePay Online

I dag forstærkes MobilePay til e-handel yderligere, fordi det også bliver muligt at anvende danskernes favoritkort, Dankortet.
Udgivet Opdateret

MobilePay til brug i danske webshops er kommet godt fra start. Fra i dag forstærkes løsningen markant, fordi det nu bliver muligt at tilknytte danskernes favoritkort, Dankortet.

Mobil e-handel i Danmark har fået en flyvende start. For blot syv uger siden åbnede DIBS Payment Services, sammen med Danske Bank, op for alle danske webshops kunne udbyde varer til betaling via MobilePay fra både mobil, tablet og desktop. Allerede nu har cirka 300 webshops koblet sig på løsningen.

Fra i dag forstærkes MobilePay til e-handel yderligere, fordi det også bliver muligt at anvende danskernes favoritkort, Dankortet. Hidtil har løsningen kun været åben for brug af internationale betalingskort.

– Dankortets deltagelse er et kæmpe skridt fremad. Nu er alle døre åbne for, at e-handel via MobilePay kan blive den hurtige, enkle og bredt favnende løsning til danskerne, som vi har ønsket at skabe, siger chefen for MobilePay-divisionen i Danske Bank, Mark Wraa-Hansen.

Sikkerhed og brugervenlighed går op i en højere enhed

Hos landets største udbyder af online betalingsløsninger, DIBS Payment Services, betragter man Dankortets deltagelse som afgørende. DIBS og Danske Bank har arbejdet på MobilePay Online i over et år – dette samarbejde har blandt andet bestået i udvikling af løsningen og en længere testfase sammen med en håndfuld udvalgte DIBS-kunder.

I dag er man i DIBS særdeles glade for, at løsningen nu er fuldent med Dankortets deltagelse.

– Vores kunder i form af webshops og partnere er i forvejen meget bevidste om, at MobilePay kan øge mobilhandelens udbredelse i Danmark. Med Dankortets deltagelse kommer det til at blive yderligere attraktivt for webshops at koble sig på løsningen. MobilePay Online er spændende Vi er stolte af, at kunne sige, at vi står bag betalingsløsningen til MobilePay Online, siger Henriette Høyer, Sales Manager hos DIBS.

Hos Nets fremhæver Senior Manager med ansvar for Dankortet, Mette Munck Bertelsen, at der nu er etableret en løsning, hvor sikkerhed og brugervenlighed går op i en højere enhed.

Powered by Labrador CMS