Nu kommer smøreosten med bacon

Nu kommer smøreosten Buko med bacon.
Udgivet Opdateret

Danskerne spiser mere end 15 millioner pakker Buko-smøreost om året. Og hvis de mejeriglade forbrugere skulle pege på en ny smagsvariant, ville vinderen være letrøget, viser en ny undersøgelse. Nu ruller Arla Buko Bacon ud i supermarkeder landet over.

Danskerne har baconfeber. Fra baconsalt over baconmayonnaise til baconchokolade er den røgede smag et hit. 32 procent af danskerne spiser bacon en eller flere gange om ugen, viser en ny undersøgelse, som Arla har fået foretaget gennem Epinions Danmarkspanel.

Og nu får de baconhungrende forbrugere muligheder for at stille deres sult med kombinationen af hele to favoritter. Arla lancerer nemlig Buko Bacon, hvor den velkendte smøreost får selskab af ristet bacon.

En favorit siden 1932

Smøreost er fast inventar i mange danske hjem. Og i gennemsnit spiser mere end hver fjerde dansker den cremede ost ugentligt eller oftere. Det gælder dog for knap hver tredje i region Sjælland, som dermed er dem, der oftest spiser smøreost.

– Buko har været en klassiker i de danske hjem siden 1932. Men selv en gammel kending har godt af nye input. Med Buko Bacon forener vi to af danskernes favoritter i én og samme indpakning og gør det til en lækker og velsmagende oplevelse at få en klapsammen i madpakken eller på farten til at blive mere spændende, siger Iben Stenholm, kategorichef for smøreost i Arla.

Buko Bacon er fuldt distribueret på supermarkedshylderne i uge 18 og gør de øvrige Buko-varianter som rejeost, champignonost og skinkeost selskab.

Powered by Labrador CMS