Nu prøver tyvene et nyt trick – med en tennisbold

Tricktyvene bliver mere og mere opfindsomme. Glem ikke den sunde fornuft.

Tricktyve bruger nu en tennisbold for at komme ind i husene. Foto: Colourbox.
Udgivet Opdateret

Tricktyve har efterhånden på det nærmeste oversvømmet landet. Nu prøver de med et helt nyt tiltag, der skal snyde godtroende borgere.

Og denne gang bruger de noget så mystisk som en tennisbold. Det er i hvert fald, hvad  Nordjyllands Politi har oplevet. Derfor advarer man nu borgerne. Det skriver Nordjyske.dk.

Den første episode fandt sted torsdag i sidste uge, hvor en borger fra Aalestrup var ude for at handle. Her opdagede vedkommende, at tegnebogen var væk fra jakkens lomme. Det undrede ham, men han kom så i tanke om en episode, som skete i hjemmet, inden han tog afsted, skriver Nordjyske.dk.

En bold i haven

Forinden, på mandens adresse, havde en engelsktalende kvinde kontaktet ham og sagde, at der var skudt en tennisbold om i haven.

De gik begge to så om i haven for at lede efter den forsvundne tennisbold.

– Der har vi så en formodning om, at der har været en anden person inde i entreen i huset for at stjæle tegnebogen, siger politikommissær hos Nordjyllands Politi, Preben Møller til Nordjyske.dk.

Og det er ikke den eneste episode, som politikommissæren kender til. Også i Mariager har metoden været brugt. Her fik beboeren frastjålet sig dankort.

Huset beboer åbnede i dette tilfælde døren og fik at vide af personen, at der var røget en bold om i haven. Beboeren og personen, der ringede på, gik begge gik om i haven – så langt væk fra huset man kunne komme – for at lede efter bolden.

Lidt senere opdagede husets beboer, at et dankort fra en jakke, som hang i entreen, var blevet stjålet.

Powered by Labrador CMS