Nye detaljer afsløret om Frost-opfølger

Disney har løftet lidt af sløret for, hvad der kommer til at ske i opfølgeren til Frost.

Udgivet Opdateret

Det blev et bragende hit, da Disney sendte Frost i verdenens biografer. Det er den hidtil mest sete animationsfilm i biografen, og snart kommer opfølgeren.

Blandt Disney-fans har der længe været spekulationer om, hvad toeren skal handle om, og nu har Disney afsløret dele af, hvad der kommer til at ske i Frozen II, eller Frost 2, som den hedder på dansk.

Filmen får premiere i slutningen af november. Det skriver Time.

Gensynsglæde

Alle der nød at se den første film i rækken, kan se frem til et gensyn med filmens hovedkarakterer.

Igen er søstrene Anna og Elsa omdrejningspunktet. Ved deres side er snemanden Olaf og Annas udkårne Kristoffer fortsat.

En ting, som instruktørerne bag filmen har fået mange henvendelser om, er Elsa kræfter. Og de bliver taget op i den nye film.

Starter i fortiden

Filmen starter med en scene, hvor Anna og Elsas mor synger for dem i et forsøg på at få dem til at sove, da de var yngre.

Sangen som moren synger for de to små prinsesser, dukker også op senere i filmen, da Anna synger den for Elsa som en trøst.

Det er efter sigende kun denne ene scene, hvor der er gensyn med deres forældre, som forliste med et skib. Der kommer også svar på, hvor deres forældre var på vej hen, da skibet forliste.

En sirenesang

Men sangen bliver en vigtig tråd igennem hele filmen. For Elsa bliver ved at høre den for sit indre.

I en scene i filmen synger hun endda en anden sang om, at hun skal forsøge at ignorere den hemmelige sirenesang. Men noget tyder på, at hun er for draget af den, til at glemme den.

Ud fra sangens handling virker det også som om, der antyder, at selv om Elsas kræfter er kendt af alle, så passer hun stadig ikke ind i Arendal.

Et frieri i sigte

Ingen Disney uden kærlighed. Og den står Annas udkårne Kristoffer for. Eller han prøver i hvert fald.

I en scene, som blev vist ved visningen D23, forsøger Kristoffer at fri til Anna. Det sker efter han, Anna, Elsa og Olaf spiller en omgang gæt og grimasser.

Elsa ser sit snit til at lade Anna og Kritoffer være alene, så han kan fri. Men Anna er ikke helt med på, at det er det, der sker. Hun er mere bekymret for, hvad hendes søster har gang i.

Det tyder på, at Kristoffer kommer til at bøvle med det frieri hele vejen igennem filmen.

Powered by Labrador CMS