Nyt i sagen om hjemmerøveri af ældre ægtepar

Nordjyllands Politi er kommet frem til nye fund i sagen om det grove hjemmerøveri, et ældre ægtepar var udsat for.

Udgivet Opdateret

Et ældre ægtepar blev den 12. august udsat for et hjemmerøveri, hvor de blev tilbageholdt og der blev brugt peberspray mod dem. I den seneste tid har Nordjyllands Politi efterlyst gerningsmændene og efterforsket sagen yderligere.

Politiet er nu kommet frem til nye oplysninger blandt andet omkring gerningstidspunktet, derfor beder Nordjyllands Politi om hjælp på ny. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Nyt tidspunkt

Efter længere tids efterforskning, har Nordjyllands Politi indsnævret tidsrummet for hjemmerøveriet, det ældre ægtepar var ude for i deres hjem, en gård mellem Biersted og Aabybro.

Det har vist sig, at hjemmerøveriet er sket i tidsrummet mellem klokken 04.30 og klokken 05.30.

– Og derfor søger vi nu særligt efter vidner, der måtte have set personer eller mistænkelige køretøjer i området omkring gerningsstedet i dette tidsrum, siger lederen af efterforskningen, politikommissær Lene Madsen.

Bundet med strips

Desuden har den intense efterforskning vist, at det ældre ægtepar blev tilbageholdt og bundet med sorte strips, som gerningsmændene selv medbragte.

Sammen med et billede af de sorte strips, er gerningsmændene igen beskrevet, i håb om, at politiet kan få hjælp fra borgerne.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Der er tale om to maskerede mænd i alderen 20 til 30 år. De var begge almindelige af bygning, og de var iført mørkt tøj.

Det nye i signalementet er, at Nordjyllands Politi er kommet frem til, at de to gerningsmænd ikke er lige høje.

Hvis du har oplysninger i sagen, kan du kontakte politiet på 114.

Powered by Labrador CMS