Nyt nordisk tv-drama på vej til TV3

TV3 og Viaplay lancerer ny nordisk tv-serie. Arkivfoto: Colourbox
Udgivet Opdateret

TV3 og Viaplay lancerer nu et nyt, original nordisk tv-drama, der skal have premiere i 2016

TV3 og Viaplay lancerer nu et nyt, original nordisk tv-drama, der skal have premiere i 2016. Arbejdstitlen er ”Black Widows” og tre prominente, skandinaviske skuespillerinder skal spille hovedrollerne.

– “Black Widows” er en perfekt dramaserie. Drama-serier henover landegrænser har de senere år vokset sig yderst populære, og Black Widows er en unik serie for alle platforme i flere lande, siger Morten Mogensen, CCO for Free-TV i MTG Scandinavia.

Et navn fra castet kan vi afsløre allerede nu, nemlig den svenske stjerneskuespiller Peter Stomare, der i den forbindelse siger:

– Det bliver et spændende projekt at arbejde med og jeg er meget opsat på at komme i gang, siger Peter Stormare, der dog må vente til juli, før optagelserne begynder.

“Black Widows” produceres i et samarbejde mellem MTG TV i Sverige, Norge og Danmark samt den pan-nordiske streamingstjeneste Viaplay.

– I de senere år har vi set det skandinaviske publikum tage imod dramaserier, hvor flere lande og skuespillere fra flere lande. Hele historien i “Black Widows” gør, at vi er meget overbeviste om at have fundet en solid base for de store drømme, vi har om igen at spille med på Drama-banen, siger Morten Mogensen.

Serien er på otte episode af en times varighed og bygger på den finske succes ”Black Widows” fra 2013. Det er den mest succesfulde drama-serie i Finland nogensinde. Serien blander personlige relationer og et stærkt krimi-plot med stor uforudsigelighed.

Powered by Labrador CMS