Nyt samarbejde: Skaber site for engelsk fodbold

bold.dk og SBS Discovery har indgået et samarbejde om visning af klip fra den engelske liga i fodbold, Premier League.
Udgivet Opdateret

bold.dk og SBS Discovery har indgået et samarbejde om visning af klip fra den engelske liga i fodbold, Premier League. Som en del af samarbejdet lancerer bold.dk et nyt site under navnet PL.dk, der skal være Danmarks største site for fans af engelsk fodbold.

Samarbejdet mellem SBS Discovery og bold.dk er gået i luften og markerer samtidig en offensiv ny klip-strategi. Udover Premier League gælder samarbejdet med bold.dk også klip fra FA Cup, Capital One Cup og engelsk landsholdsfodbold.

– SBS Discovery har rettighederne til en række af de største fodboldturneringer og kampe og deres dækning af fodbold har altid haft fokus på de ægte fans. Netop den position ønsker vi også at være en del af, som Danmarks største hjemmeside om fodbold. Derfor er samarbejdet helt oplagt og et naturligt næste skridt for os, siger Denis Møberg Larsen fra bold.dk, der er det største fodboldsite i Danmark med mere end 1.5 mio. ugentlige besøg på sitet.

SBS Discovery er en af de største kommercielle tv-stationer i Danmark og står bag bl.a. mandekanalen 6’eren, der viser over 100 kampe fra Premier League pr. sæson. Også Superligaen vil fremover være en fast del af programindholdet på SBS Discovery, der har købt rettighederne til at vise to kampe pr. runde fra den bedste danske liga indtil sommeren 2021.

– Der er et stort sammenfald mellem seerne på 6’eren og brugerne af bold.dk, der begge har en stærk position hos ‘de ægte fodboldfans’ som formidler, af hhv. live-fodbold og fodboldnyheder, i øjenhøjde. At indgå et samarbejde omkring klip fra Premier League og andre af vores rettigheder fra engelsk fodbold er en oplagt måde at markedsføre den position, vi har bygget op som hjemmebanen for international topfodbold, siger Thomas Tornerup, Digital Manager hos SBS Discovery Media.

Powered by Labrador CMS