Officielt: OB henter ny cheftræner

Superligaklubben OB meddeler, at klubben har fyret cheftræner Troels Bech. Foto: JENS DRESLING/POLFOTO
Udgivet Opdateret

Superligaklubben OB har fyret Troels Bech og ansat Ove Pedersen. Resultaterne har ikke været gode nok.

Superligaklubben OB meddeler, at klubben har fyret cheftræner Troels Bech.

Resultaterne har ikke været tilfredsstillende. Han afløses af Ove Pedersen, der overtager ansvaret for den fynske fodboldstolthed frem til sommeren 2015.

Det skriver OB i en pressemeddelelse.

– En vanskelig start på efteråret 2014 har betydet, at OB har besluttet at stoppe samarbejdet med klubbens hidtidige cheftræner, Troels Bech.

– Resultaterne i den første del af den nye sæson har ikke levet op til forventningerne, og derfor har sportsdirektør Jesper Hansen vurderet, at der skal nye kræfter til, lyder det i pressemeddelelsen.

Jesper Hansen udtaler:

– Troels har ydet et stort arbejde i OB i en vanskelig tid, og det skylder vi ham en stor tak for. Siden han kom til klubben, har vi været igennem en stor tilpasning af økonomi og spillertrup, og det har naturligvis ikke gjort hans arbejde nemmere.

– I de seneste sæsoner har vi kæmpet i bunden af rækken, og sådan har vi også indledt den nye sæson. Det kræver et enormt stort arbejde og lægger et stort pres på både truppen og trænerteamet, og derfor har jeg vurderet, at vi har brug for nye kræfter og nye idéer for at komme på ret kurs igen, siger Jesper Hansen.

Valget er faldet på den rutinerede Ove Pedersen, der tiltræder på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2015.

/ritzau/

Powered by Labrador CMS