Otteårig pige ville efterligne udfordring på Youtube: Nu er hun død

Fætteren udfordrede hende og det kostede hende livet.

Pigen drak det kogende vand igennem et sugerør.Arkivfoto: SCANPIX
Arkivfoto: SCANPIX

Udgivet Opdateret

En otteårig pige fra Florida er død fire måneder efter, hun drak kogende vand igennem et sygerør for at efterligne en udfordring, hun havde set på Youtube. Det skriver CBS News.

Pigens familie fortæller, at hun og fætteren havde set flere videoer om en “Hot Water Challenge” på Youtube, hvor det ser ud som om personen i videoen drak kogende vand fra et sugerør i marts.

Dødsensfarlig udfordring

Efter at have set videoerne havde fætteren udfordret den otteårige pige til at gøre det efter, og hun havde taget udfordringen op. Pigen 22-årige mor fortæller at hendes datter har haft problemer siden hun drak det kogende vand i marts.

Efter at have drukket vandet, fik hun en nødoperation på sit luftrør og efterfølgende havde hun problemer med at trække været og snakke.

30. juli blev det værre og den lille pige kunne ikke trække vejret. Pigen fortalte det til sin mors kæreste, som ringede efter en ambulance. Pigen besvimede  og blev hastet på hospitalet, hvor hun døde 40 minutter senere.

Forældre hold øje med jeres børn

En talsperson fra politiet fortæller, at en retsmediciner vil konstatere dødsårsagen officielt ved hjælp af en obduktion.

De sociale myndigheder efterforsker også sagen. De har fået flere anmeldelser omkring pigen og hendes familie fra 2009 til 2017. Pigens tante understreger, at forældre skal holde øje med, hvad deres børn ser.

– Forældre skal snakke med sine børn omkring de her udfordringer, siger hun og fortsætter:

– Man skal ikke bare ignorere det. Lad være med bare at give dine børn din mobil og lad dem være i fred. Nej. Hold øje med, hvad de ser.

Powered by Labrador CMS