Overdøvede filmen: Kvinde onanerede i biografen og blev smidt ud

Arkivfoto: Iris/Scanpix
Udgivet Opdateret

Fifty Shades of Grey spiller nu i biograferne, og det er åbenbart svært for nogle biografgæster at holde fingrene i ro. En kvinde blev taget i at onanere højlydt under filmen

Selvom mange kritiserer filmen Fifty Shades of Grey for at vise for lidt sex, er der åbenbart sex nok i filmen til, at mange biografgæster har svært ved at holde fingrene i ro, mens filmen spiller.

Senest er en mexikansk kvinde blevet anholdt i Sinalo i det nordlige Mexico. Hun blev så opstemt under filmen, at hun begyndte at onanere – højlydt. Så højlydt, at de øvrige gæster klagede over, at hendes skrig var højere end de, der var på skærmen. Det skriver Daily Star.

Personalet i biografen smed hende ud, og hun blev arresteret for offentlig uanstændighed.

Det er ikke første gang, filmen Fifty Shades of Grey skaber furore: Tidligere blev tre kvinder anholdt i Glasgow, fordi de tævede en mand, der klagede over, at de talte for højt under filmen.

Et sted i USA har forældre været i oprør, efter filmen blev vist i en drive-in biograf – lige ved siden af viste de Spongebob 2.

Det siges, at der er spændinger mellem forfatteren til bøgerne E. L. James og instruktøren af filmen, fordi James vil have mere saftige sex-scener i de næste film

Powered by Labrador CMS