På benene igen

Efter et grimt solouheld i en showkamp, der kostede en sprængt akillessene, er Cyron Melville i gang med genoptræningen, og han ser frem til mere bold på sigt

Udgivet Opdateret

Stående overfor de jernhårde tackletyper Stig Tøfting og Thomas Graversen driblede Cyron Melville, det bedste han havde lært under en showkamp i september til fordel for Unicef i Arena i Aarhus. 

Men av, så sprang akillessenen – et solouheld - så han måtte udgå af holdet og køres med ambulance til skadestuen.

Har smidt krykkerne

To måneder efter har han smidt krykker og støtteskinne, udleveret af hospitalet, og er nu gået i gang med genoptræningen.

– Jeg har ingen muskler tilbage efter to måneder i sofaen. Rart at kunne gå rundt og ud igen. Det var prisen for en sprængt akillessene, sagde Cyron Melville ved premieren onsdag aften på ’Vanskabte Land’ i Grand Teatret.

Ikke til at spøge med

Den 38-årige 'Jul i Valhal'-skuespiller ser frem til at spille mere bold i fremtiden, men en sprængt akillessene er ikke til at spøge med.

– Nu skal jeg stille og roligt træne musklerne op med kedelige øvelser, men det kommer i hvert fald til at tage seks måneder, før jeg kan spille fodbold igen, sagde han, der ser frem til nye roller efter den ufrivillige kunstnerpause.

Cyron Melville er på benene igen.
Cyron Melville er på benene igen.
Powered by Labrador CMS