På studietur: Lærerinde giver elev blowjob i fly

Også i en minibus fyldt med andre elever, gav lærerinden et blowjob til den 15-årige elev .

Læreren gav den 15-årige flere blow- og handjobs på flyet iblandt andre passagerer og elever.Arkivfoto: SCANPIX
Arkivfoto: SCANPIX

Udgivet Opdateret

En gift lærerassistent er blevet fængslet i mere end to år, efter hun gav en 15-årig elev blowjobs på et fly på vej hjem fra en studietur med skolen. Det skriver det britiske medie Mirror.

37-årige Jill Meldrum-Jones gav også eleven såkaldte “handjobs” på en minibus. Hun, den 15-årige elev og andre studerende var på vej hjem fra en ekskursion på samme studietur, da hun blev “overfaldet af lyst” og gav handjobs i bussen.

Gav blowjobs på flyveren – sammen med andre passagerer

Jill, der er mor til to, mødte eleven på en skole i Warwickshire England, hvor hun var lærerassistent i idræt, naturvidenskab og humanistiske fag. Jill og eleven blev tætte venner på en studietur sidste år.

På samme studietur gav Jill først eleven handjobs på en minibus på vej hjem fra en dagstur, hvor der også var andre elever. Næste dag var de selv sammen. Her gav hun ham blowjobs og opmuntrede ham til at gøre det samme for hende.

På vej hjem til England i flyveren gentog hændelsen sig. På den ti timers lange flyvetur hjem, gav Jill eleven tre handjobs og tre blowjobs i flyets kabine. Da de kom hjem sendte hun ham sexede beskeder i håbet om, at de kunne mødes igen. Men der var ikke mere fysisk kontakt.

Erklærer sig skyldig

Hændelsen kom frem i Februar i år da rygter, der cirkulerede på skolen, nåede politiet. Jill er ikke kommet med nogle kommentarer, men har erklæret sig skyldig i fem tiltaler omkring at have sex med et barn. Hun erkendte også to tiltaler om at være skyld i seksuelle handlinger af et barn.

Mandag græd hun i retten, mens hun blev idømt to år og otte måneders fængsel i Coventry Crown Court.

– Jill Meldrum-Jones må helt have mistet kontrollen over hendes sanser og blevet fortæret af lyst for denne unge dreng, siger dommer Philip Gregory, mens han idømte hende straffen.

–  På det tidspunkt du var lærerassistent, havde du ansvar for teenagerne på studieturen. Du er 37, han var 15. Det er en betydelig aldersforskel. Du og du er alene er ansvarlig for, hvad der skete. Det havde været slemt nok, hvis det kun havde sket en gang, men det gentog sig, tilføjer dommeren.

Startede med gåture, så sex

Det blev hørt i retten, hvordan Jill, der har en 12-årig søn og en syvårig datter, også var “meget venlig” overfor andre elever på skolen. Af juridiske grunde kan de ikke navngives.

Jill og eleven havde startet som venner. Men venskabet gik lidt for langt.

– Drengen beskrev, hvordan de under studieturen blev tætte venner. De gik ture sammen selv og sad ved siden af hinanden på ture og under måltider, siger anklageren Stefan Kolodynski og fortsætter:

– På vej hjem fra en ekskursion kørte de i en minibus, og den anklagede sad ved siden af drengen. Her puttede hun sin hånd i hans bukser og begyndte at give ham et handjob.

Jill sendte efter turen sexede beskeder til eleven, med det formål at have sex med ham i fremtiden. Men de flirtende beskeder stoppede, da hun indså, at hun ikke kunne gentage, hvad der skete på turen.

Helt ude af karakter

Forsvarsadvokaten, Simon Hunka, opfordrede dommeren til at spare Jill fængsel og give hende en betinget straf.

– Hun har en meget stor rolle i opdragelsen af sine børn og er beskrevet af sin mand som hjørnestenen i familien. Hendes opførsel er helt ude af karakter med hendes liv inden hændelsen, siger Hunka og fortsætter:

– Hun lider af depression og blev diagnosticeret to måneder efter hændelsen. Depression er ikke en forklaring, men når nogen lider af depression, mister de følelsen af frygt og tager beslutninger de ellers ikke ville.

Powered by Labrador CMS