Parkeringsvagt giver ambulance parkeringsbøde

Det er ikke let at parkere nu om dage. Heller ikke for ambulancefolkene.

Udgivet Opdateret

Der er få ting, der er mere ærgerligt end at få en parkeringsbøde.

Og det lader ikke til, at nogen er undtaget, hvis man kommer til at parkere uhensigtsmæssigt. Heller ikke udrykningskøretøjer.

Det vidner denne historie om.

I Helsingør fik en politibil en bøde, da betjentene var gået fra køretøjet, der holdt på et pizzerias parkeringsplads, for at lede efter ejeren til en ulovligt parkeret bil.

Men det er ikke kun i Danmark, hvor bødeblokken sidder løst på p-vagterne.

Hos vort svenske broderfolk kender man også til problemerne: Her fik en ambulance nemlig en bøde, da man var oppe hos en patient med brystsmerter.

Det skriver Klara Karlsson, der er paramediciner hos Ambulans SM i et opslag på Facebook.

I vort job indebærer det at køre hjem til mennesker, som er svært skadede og i akut behov for hjælp, står der blandt andet i opslaget, der i skrivende stund har fået mere end 33.000 delinger.

Der står også, at ambulanceførerne så vidt muligt forsøger at parkere så hensynsfuldt som muligt.

Når vi ankommer til patienternes hjem har vi ikke tid til at lede efter parkeringspladser, endnu mindre til at købe en p-billet, står der videre.

– Vi var i en lejlighed hos en patient, da vi får bøden, siger Klara Karlsson til Newsbreak.dk.

Bøde og billede

Ambulancefolkene var denne dag hos omtalte patient, mens en parkeringsvagt altså tog et billede af ambulancen og udskrev bøden på 750 gode, svenske kroner.

Klara Karlsson opfordrer til, at ambulancefirmaer ikke skal bruge tid og kræfter på hverken at betale eller få bøden annulleret.

Så, næste gang, Q-park, måske i vil se gennem fingrene med vores parkering. Det kan jo være, vi næste gang er hjemme hos din forældre eller dig, slutter opslaget, der har fået mere end 65.000 interaktioner.

Det skal dog retfærdigvis siges, at efter opslaget har firmaet annulleret bøden og bedt om undskyldning.

Powered by Labrador CMS