Påsketrafikken glider indtil videre

Foto: Claus Fisker/Scanpix
Udgivet Opdateret

Det ser ind til videre fornuftigt ud med påsketrafikken.

Trods forventninger om tæt trafik og kødannelser i påsken glider trafikken nogenlunde skærtorsdag morgen.

»Indtil videre ser det rigtigt fint ud. Der er let moderat trafik ude på vejene,« siger Maiken Moores fra Vejdirektoratets Trafikinformationscenter til Berlingske Nyhedsbureau.

Vejdirektoratet varslede inden påsken, at skærtorsdag er højtidens helt store rejsedag, og at bilister – hvis muligt – skal undgå at bevæge sig ud i trafikken mellem klokken 9.00 og 15.00.

Selvom trafikken ikke er gået i stå på vejene rundt om i landet, forventer Vejdirektoratet fortsat, at det vil komme flere biler på vejene i løbet af formiddagen.

»Vi forventer, at det tager til særligt på Køge Bugt Motorvejen, og i løbet af dagen måske også på den fynske motorvej og i området ved Kolding,« siger Marken Moores.

Skal man ud i trafikken, og havner man i tæt trafik i løbet af torsdagen, gælder det derfor om at være opmærksom, opfordrer hun.

»Man skal holde god afstand, lytte med på trafikradioen og tjekke Vejdirektoratets hjemmeside, inden man kører hjemmefra,« siger hun

Trafikken skærtorsdag er ifølge Vejdirektoratet en blanding af egentlig rejsetrafik på tværs af landet og lokal trafik til sommerhuse, påskefrokoster og lokale arrangementer.

Powered by Labrador CMS