Pensionister pludselig millionærer

Et ægtepar kunne glæde deres datter, da der pludselig var milliongevinst 

Udgivet Opdateret

Et pensionist-ægtepar fra det sønderjyske vidste med det samme, hvem der først og fremmest skulle nyde godt af gevinsten, da de for nyligt vandt 1.000.000 i Lotto takket være Millionærchancen.

Sådan skriver Danske Spil i en pressemeddelelse. 

Blev noget overrasket

- Det er jo rent luksus for os at vinde en million. Vi sidder selv godt i det i forvejen, og vores datter er lige flyttet i hus, så hende vil vi godt give lidt lækre ting til det nye hjem, fortæller den ældre sønderjyske mand, der blev noget overrasket, da han lige før jul opdagede, at der pludselig stod en million uventede kroner på kontoen.

Varmer vores hjerter

- Vi har haft to biler, men vi havde lånt den ene ud til vores datter. Og da hun så kom med den, så fortalte vi hende, at den kunne hun godt beholde. Så brød hun helt sammen, så glad blev hun, fortæller manden, som indrømmer, at han og konen også fik lidt fugtige øjne i situationen.

- Det varmer jo også vores hjerter, at vi sådan kan give noget videre til vores barn. Hun fik lidt ekstra julegaver. Jaeh, hun er vist godt tilfreds med den million, selv om det slet ikke er hende, der har vundet den. Selv om børnene bliver voksne, så er det stadig dejligt at se dem pakke gaver op, det er jo stadig vores børn, fortæller manden.

Luner at vinde

Ægteparret har indtil videre ingen konkrete planer om at bruge løs af gevinsten – ikke til sig selv i hvert fald.

- Nej, men det luner da at vinde sådan en million. Det er dejligt, forsikrer han.

Powered by Labrador CMS