Peter A.G.: Jeg holder en pause

Gnags-sangeren ’Slingrer ned ad Vestergade’ udenfor scenerne i sommersæsonen

Udgivet Opdateret

Peter A.G. Nielsen elsker cirkus, og det fik nogle af hans nærmeste at føle, da han inviterede dem til Cirkus Arena-premiere på Bellahøj i København mandag aften.

- Jeg er altid i cirkus, fortalte han til Newsbreak.dk, og hilste samtidig hjerteligt på cirkusdirektør Benny Berdino ved indgangen til manegen.

Sangerens datter Esther gik bagved ham, og de to børnebørn Ella og Lulu fulgte trop med morfar.

Satser på at rejse

Sidste år spillede Gnags ’Slingrer ned ad Vestergade’ på flere af de store sommerfestivaller, men i år trækker han stikket.

- Til sommer skal jeg ikke optræde. Det gjorde vi sidste år, så vi holder en pause, sagde han til Newsbreak.dk, og tilføjede:

- Satser på at komme ud at rejse, lød det fra ham, der sidste år mistede sin søster, sangeren og forfatteren Elisabeth Gjerluff Nielsen i en alder af 65 år.

- Det gør mig ked af det, men døden er et vilkår, og hun hviler i fred, sagde Peter A.G. Nielsen til Newsbreak.dk på sidste efterårs ’Bogforum’ i København, hvor han signerede sine erindringer, ’Rødvin & Memorier’.

- Jeg fik sagt farvel. Det er sådan noget man ikke ved i offentligheden, men alt er fuldkommen fint i vores familie, sagde han, som en understregning af, at han og søsteren, der døde af cancer, havde et godt forhold til hinanden.

Peter A.G. Nielsen i cirkus med børnebørnene Ella og Lulu.
Peter A.G. Nielsen i cirkus med børnebørnene Ella og Lulu.
Powered by Labrador CMS