Planken lukker og slukker Robinson

Udgivet Opdateret


Efter gårsdagens både dramatiske og rørende afsnit af Robinson Ekspeditionen står det nu klart, at de 500.000 kroner og titlen som Årets Robinson bliver en kamp mellem Lisa, Stina, Trine og Henrik.

De startede som 10 modige par med vild appetit på deres livs eventyr. Nogen stod alene tilbage nærmest omgående, mens andre har haft deres partner med næsten hele vejen. Lisa og Løcke blev det par, der klarede sig længst – hånd i hånd klarede de sig frem til næstsidste program, før Løcke røg ud på dramatisk vis i aftes. En bombe for Løcke, der dog genvandt fatningen i løbet af få sekunder.

Han har nemlig hele tiden haft en mission med sin deltagelse i Robinson Ekspeditionen 2014: Før han takkede af, faldt han således på knæ og spurgte sin kæreste, om hun ville gifte sig med ham. Det første frieri i Robinson Ekspeditionens historie – og heldigvis sagde Lisa ja.

Robinson Ekspeditionen 2014 finder sin vinder på mandag. Den legendariske disciplin ’Planken’ lukker og slukker en forrygende sæson – men først skal én sorteres fra.

Årets ekspedition er den 16. af slagsen, og Jakob Kjeldbjerg har styret slaget for 10. gang. Imponerende i sig selv, men endnu mere imponerende er det, at der synes at herske bred enighed om, at både værten og ekspeditionen aldrig har været bedre. Og vi konstaterer med stor glæde, at seerne fortsat vilde med TV3s største program. Det afsløres tydeligt at Gallups TV-Meter, der på trods af, der også streames lystigt på viaplay.dk, viser denne virkelighed en uges tid før den store finale:

Seergennemsnit i 2014: 274.000. (Foreløbigt gennemsnitstal for 12 programmer)
Seergennemsnit i 2013: 271.000
Seergennemsnit i 2011: 249.000

Du kan se finalen i Robinson Ekspeditionen 2014 på TV3 på mandag klokken 20.

Gense videoklippet, hvor Løcke frier til Lisa, øverst i artiklen…

Powered by Labrador CMS