Politi advarer unge: -Man kan dø af det

Politiet opfordrer fortsat unge til at undgå at indtage livsfarligt amfetaminlignende stor, der solgt i Haslev i fredags

Begge de unge blev akut indlagt efter ulykken. Arkivfoto: Elo Christoffersen.
Udgivet Opdateret

En 15-årig dreng er fortsat i koma efter at have taget et meget stærkt og livsfarligt stof, som blev solgt i Haslev i fredags. En anden 15-årig er uden for livsfare.

Det oplyser politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters politi her til morgen til DR Sjælland.

De unge blev akut indlagt efter at have indtaget stoffet, og det fik i går politiet til at advare om, at der var farlige stoffer i omløb i Haslev.

Og den advarsel gælder stadig, siger Kim Kliver til DR Sjælland:

– Hvis man har købt stof i fredags, skal man lade være at indtage det. Det er farligt, for det er meget stærkt, og man kan rent faktisk dø af det.

Anholdte yngre mand

Politiet anholdt i aftes en yngre mand, der erkendte, at det var ham, der havde solgt det amfetamin-lignende stof.

Den anholdte er fra lokal-området, og politiet hører meget gerne fra alle, der har kendskab til sælgeren eller sagen i det hele taget, siger Kim Kliver til DR Sjælland:

– Vi har brug for alle de oplysninger, vi kan få, for at få klarlagt, hvem det er der har været involveret i de her ulovlige aktiviteter, så vi kan få fat i de personer og i lige så høj grad i eventuelt yderligere stof med den høje koncentration.

Ifølge Ritzau er manden, der lørdag blev anholdt for at have solgt det amfetamin-lignende stof til de to 15-årige drenge blevet løsladt igen efter endt afhøring. Det oplyser Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi. Politiet har dermed vurderet, at der ikke var grundlag for at kræve manden varetægtsfængslet.

Powered by Labrador CMS