Politi beslaglægger to biler på to dage – fra den samme mand!

45-årig mand fra Gentofte fik søndag beslaglagt en bil af politiet - det samme skete lørdag

Udgivet Opdateret

Der findes tilsyneladende danskere, der har biler nok og er ligeglade med lov og ret, bilernes værdi og andre menneskers sikkerhed.

Nøjagtig denne kategori hører en 45-årig mand fra Gentofte tilsyneladende til.

Han blev søndag morgen klokken 07.45 standset af Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på Herluf Lillevej i Herlufmagle ved Næstved.

Bilen var monteret med stjålne nummerplader og da politiet undersøgte mandens identitet viste det sig, at han ikke havde noget kørekort – og at han var blevet stoppet flere gange af politiet med dette “problem”.

Bilen beslaglagt

Betjentene valgte derfor at beslaglægge bilen.

– Da vi fik undersøgt sagen lidt nærmere, viser det sig, at den 45-årige mand også i går var blevet standset af politiet. Det var dog lidt længere nordpå – af Nordsjællands Politi. Også i går blev hans bil beslaglagt. Hvad det var for en, kan jeg ikke se i papirerne. Jeg kan blot konstatere, at han har fået beslaglagt to forskellige biler på to dage, siger vagtchef Ehm Christensen, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til newsbreak.dk.

Hvor mange biler den 45-årige mand råder over, er uvist. Men mon ikke politiet holder et ekstra vågent øje med ham og bliver ved med at “indkassere” biler indtil han ikke har flere?

Det bliver nu op til en dommer at afgøre, om bilerne skal konfiskeres helt. Den 45-årige mand har nemlig klaget over, at hans biler er blevet beslaglagt.

Powered by Labrador CMS