Politi efterlyser brandstifter efter to bilbrande

Nordjyllands Politi vil gerne høre fra vidner eller andre, der ved noget om en påsat brand i en bil i Aalborgs østlige del.

En bil blev i nat stukket i brand. Gerningsmanden er eftersøgt af politiet. Arkivfoto
Udgivet Opdateret

Et vidne hører kort før klokken halv to natten mellem mandag og tirsdag en rude blive knust, og pludselig stikker der kraftige flammer ud fra en bil, der holder parkeret på Aggersundvej i Aalborg Øst. Ilden breder sig hurtigt.

Da brandvæsenet ankommer til stedet har branden bredt sig til en endnu en bil. Den står parkeret ved siden af den antændte. Og med antændte betyder det, at politiet er ganske overbevist om, at der er tale om en påsat brand.

– Ja, det er vi helt overbevist om. Et vidne hører ruden blive knust og lige bagefter er der ild i bilen, fortæller Karsten Højrup Kristensen til Newsbreak.dk.

Efterlyser knallertkører

De to biler bliver kraftigt skadede, men efter effektiv brandslukning, lykkes det for brandvæsenet at sikre ilden fra at brede sig til bygninger eller lignende.

Ejerne af bilerne er underrettet om skaderne. Politiet har ingen konkrete udmeldinger om motivet for den påsatte brand.

“Umiddelbart efter branden var opstået havde et vidne set – formentlig en mand – en person på cirka 160 til 170 centimeter, der kørte væk fra stedet på en knallert i retning af Budumvej.”, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Ham vil ordensmagten gerne have fingrene i, så hvis du ved noget, kan du kontakte Nordjyllands Politi på telefonnummer 114.

Powered by Labrador CMS