Politi efterlyser yngre mand efter seksuelt overgreb

Københavns Vestegns Politi efterlyser oplysninger om en gerningsmand, som sættes i forbindelse med et seksuelt overgreb i Morbærhaven torsdag eftermiddag.

Det er angiveligt en kvinde, der er blevet udsat for seksuelle krænkelser. KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER FRA AKTIONEN. Foto: Presse-fotos.dk.
Det er angiveligt en kvinde, der er blevet udsat for seksuelle krænkelser. KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER FRA AKTIONEN. Foto: Presse-fotos.dk.
Udgivet Opdateret

Københavns Vestegns Politi efterforskede torsdag aften “en strafbar handling” i Morbærhaven i Albertslund. Ved den lejlighed blev en del af området er afspærret uden at politiet torsdag ønskede at uddybe, hvad man efterforskede.

Men det gør de så fredag.

Lidt før klokken 16 torsdag eftermiddag rykkede Københavns Vestegns Politi nemlig ud til en anmeldelse om et seksuelt overgreb mod en kvinde i Morbærhaven i Albertslund.

Politiet efterlyser en gerningsmand, som muligvis også er set i området en times tid før – altså ved 15-tiden – og på nuværende tidspunkt beskrives som: En mand med brunlig hudfarve og sort hår, 25-30 år gammel, cirka 175 cm høj og almindelig af bygning. Han bar en kasket, en sort jakke og lyse bukser med et sort mønster.Han er ikke etnisk dansk og talte engelsk.

– Hvis nogen har set ham i området omkring Morbærhaven torsdag før eller efter 16-tiden, så kontakt os meget gerne, opfordrer efterforskningsleder Ole Nielsen, Københavns Vestegns Politi, i en pressemeddelelse.

Ole Nielsen ønsker på nuværende tidspunkt ikke at frigive yderligere detaljer om efterforskningen.

Københavns Vestegns Politi kan kontaktes døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Powered by Labrador CMS