Politi stopper billig benzin: Lukker Black Friday-prisfest

Udgivet Opdateret

Det er slut med billig benzin på Shell-stationen i Brøndby – politiet har lukket for salget og krævet at prisen sættes op

Danske bilister har altid gerne ville køre en ekstra omvej for at kunne tanke billig benzin. Men i dag blev det for meget – selv for politiet.

Shell på Roskildevej i Brøndby havde nemlig sat prisen ned i forbindelse med Black Friday. Så langt ned, at det svarede til benzinprisen i 1981.

Det gav bilister mulighed for at tanke til bare 4,99 kroner pr liter benzin og det var der rigtig mange, der benyttede sig af.

Skabte trafikkaos

Lige indtil politiet først på aftenen lukkede det gode tilbud og forlangte prisen sat op igen. Den billige benzin skabte nemlig voldsomme trafikale problemer

I første omgang skrev politiet på Twitter:


Politiet sagde stop

Shell Danmarks kommunikationsdirektør, Jesper Brieghel, bekræfter over for newsbreak.dk, at politiet bad Shell om at gøre noget ved den trafikale situation.

– Vi havde tre rigtig gode timer fra klokken 15 til klokken 18, hvor vi havde rigtig mange glade kunder. Men op til klokken 18 blev trafikken og interessen større, end de omkringliggende veje kunne holde til. Derfor bad politiet os om at finde en hurtigt løsning. Derfor normaliserede prisen før tid, siger Jesper Brieghel til newsbreak.dk.

De bilister, der holdt på pladsen ved Shell, fik besked på, at de ville få benzin til den nedsatte pris mens resten fik besked på at køre videre.

– Vi har haft mange glade kunder i dag. De kunder, vi måtte skuffe, var forstående og selvfølgelig en smule kede af det. Men alt i alt har det været en rigtig god oplevelse, siger Jesper Brieghel.

Ingen problemer i Aarhus

Også i Aarhus på Shell-stationen på Silkeborgvej, har der siden klokken 15 været billig benzin. Og selvomd er hele tiden har været tæt pakket med biler, så har det ikke skabt så store problemer, at politiet har blandet sig.

– De kører stadig med billig benzin. Men nu med 37 minutter tilbage holder der flere i kø, end de kan nå at betjene. Så vi er begyndt at informere de bilister,d er ikke kan nå at komme med i denne omgang, siger Jesper Brieghel.

Powered by Labrador CMS