Politi vil anholde pjækkende skyldnere

Foto: Colourbox
Udgivet Opdateret

Mange parter i fogedsager møder ikke op til retsmøder, og nu sætter politiet aktion i gang for at anholde skyldnerne.

Syd- og Sønderjyllands Politi vil lave en aktion, hvor de sætter ind på at opsøge personer, der skylder penge, og er blevet væk fra sager i fogedretten.

– Der er desværre fortsat en del personer, der undlader at møde op i fogedretten, når de bliver indkaldt. Det koster både tid og penge for alle involverede parter, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemddelelse.

Politiet har tidligere lavet en tilsvarende aktion med god effekt.

– Derfor gentager fogedretten i Esbjerg og Syd- og Sønderjyllands Politi i nærmeste fremtid aktionen mod de skyldnere, der er udeblevet. Denne gang drejer det sig om skyldnere fra i alt 106 sager, står der videre i pressemddeel

Kan blive anholdt overalt

Personerne vil få et brev i de kommende dage, hvor de får en chance for selv at melde sig hos fogedretten.

– Aktionen forløber således, at et antal betjente tager ud og anholder de udeblevne, uanset hvor de finder dem. Det vil altså sige, at man som udeblevet skyldner kan blive anholdt hvor som helst, uanset om man er på arbejde, hjemme hos familien, på besøg hos vennerne, eller ude i byen. Aktionen bliver afholdt i både Esbjerg, Varde, Vejen og Fanø kommuner, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Hvis man vil undgå at blive anholdt under den forestående aktion, skal man hurtigst muligt møde op hos fogedretten på Dokken 1 i Esbjerg tirsdag, onsdag eller torsdag mellem klokken 10.30 og 12.00.

 

Powered by Labrador CMS