Politiaktion: Person har forskanset sig i lejlighed

Politiaktion: Person har forskanset sig i lejlighed

Foto: THOMAS SAMSON/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Politiaktionen i den nordlige forstad til Paris St-Denis er endnu ikke afsluttet, lyder det fra AP og Le Monde.

Ifølge de to medier skulle en formodet terrorist have forskanset sig i lejligheden, som har været center for aktionen, og beboere bliver fortsat bedt om at holde sig inden døre.

Politiaktionen var ellers under afvikling efter en voldsom aktion med skud, eksplosioner og sårede og døde til følge.

Fransk politi rykkede ind i forstaden i de tidlige morgentimer, angiveligt som et led i jagten på den eftersøgte formodede terrorist Abdelhamid Abaaoud, der menes at være manden, der udtænkte en række blodige terrorangreb i den franske hovedstad fredag aften.

Salah Abdeslam og en anden mand, som er eftersøgt i forbindelse med angrebene, skulle befinde sig i lejligheden, hvor politiaktionen finder sted, skriver The Guardian. Men dette er endnu ikke bekræftet officielt.

Kvinde detonerede selvmordsbælte

Den franske anklager har netop bekræftet, at en kvinde tidligere på morgenen har detoneret et selvmordsbælte i lejligheden. Samtidig er i alt fem personer arresteret – tre i lejligheden og to andre, en mand og en kvinde, som er arresteret nær ved lejligheden. ?Deres identiteter er endnu ikke bekræftet.

Flere medier har også skrevet om i alt to døde under aktionen, hvilket skulle være bekræftet af en politikilde til fransk AFP, men dette bliver altså ikke bekræftet af den franske anklager.

BNB

Powered by Labrador CMS