Politianmeldt for dårlig rengøring

En pita- og sandwichbager har ikke blot fået den sureste smiley, men er også meldt til politiet

Dette er kategori 4 i smileyordningen og den sureste smiley, man kan få. Foto: Fødevarestyrelsen
Udgivet Opdateret

Mr. Pita & Sandwich i Aarhus udråber sig selv som “Byens bedste takeaway” på hjemmesiden, men rengøringen er alt andet end den bedste.

Fødevarestyrelsen har netop meldt takeaway-spisestedet på Viborgvej i Aarhus til politiet.

I kontrolrapporten skriver styrelsen:

Virksomheden politianmeldes. Følgende er konstateret: Mangelfuld rengøring af lokaler. Der er sorte skimmellignende belægninger på gummilister i virksomhedens 3 skabskølere i hhv. salgsområde og produktionsområde. Der er desuden kraftigt spindelvæv over området, hvor der opbevares utildækket emballage. Ydermere er sorte belægninger og produktrester i opvaskeområdet”.

Ikke første gang

Det er ikke første gang, Mr. Pita & Sandwich får en alvorlig anmærkning af Fødevarestyrelsen. Så sent som i juni måned fik spisestedet en bøde på 5000 kroner. Da var den også gal med rengøringen.

Fødevarestyrelsen skriver da også i den seneste kontrolrapport fra 10. december:

-Virksomheden har fået anmærkninger for overtrædelser af fødevarelovgivningen på minimum tre ud af de seneste fire kontrolbesøg. Det giver Fødevarestyrelsen mulighed for at tage skærpede sanktioner i brug under visse forudsætninger.

Ejeren af Mr. Pita og Sandwich er ikke vendt tilbage på Newsbreak.dk’s henvendelse med muligheden for at kommentere Fødevarestyrelsens politianmeldelse. Men i kontrolrapporten fra 10. december skriver styrelsen, at virksomhedens bemærkninger var: “Det får vi styr på”.

Glade smileys

Mr. Pita & Sandwich høster dog også glade smileys. Ved det seneste kontrolbesøg var der således ingen anmærkninger til håndteringen af fødevarer, vedligeholdelse og virksomhedens egenkontrol.

Powered by Labrador CMS