Politibetjent bed i det sure æble og udskrev en bøde til sig selv

En norsk politibetjent glemte redningsvesten, mens han var på arbejde.

Politimand og politibåd på dette billede er fra Prag. Om det er et krav at have vest på der, vides ikke. Foto: Scanpix.
Udgivet Opdateret

Arne Stavnes er politibetjent i Norge, og på femårsdagen for angrebet på Utøya patruljerede han med en kollega i vandet omkring øen. Det skriver Verdens Gang.

Faktisk har den norske avis skrevet to artikler om Arnes tjans som bådpatruljerende politibetjent. Der blev skrevet en artikel i forbindelse med femårsdagen, og så er der skrevet endnu en artikel.

Den kom til verden, efter at en snarrådig læser kommenterede på Lars’ beklædning på det billede, der fulgte med den første artikel. Eller rettere, den del af hans uniform, han ikke havde på.

– Jeg havde ikke min redningsvest på, og jeg tog den først på, da min kollega lagde mærke til det. Det beklager jeg selvfølgelig over for landets borgere, skriver Arne Stavnes selv i en Facebook-opdatering.

Her kommenterer han på det, vi andre måske ville kalde et hændeligt uheld, skulle vi blive mødt af en patrulje til vands og spurgt ind til vores manglende redningsvest – som er obligatorisk i Norge.

– Uheldigvis sidder lovens lange arm fast på mig selv, og jeg har netop givet mig selv en velfortjent bøde på 500 kroner, skriver Arne Stavnes endvidere.

Se Arnes opslag her.

 

Powered by Labrador CMS