Politiet anholder fire med rocker-relationer

Politiet anholder bandemedlemmer for organiserede indbrud

Fire personer med relation til rockerklubben Bandidos er blevet anholdt og sigtet for i alt 10 indbrud. Arkivfoto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Fire personer med relation til Bandidos-rockerne er blevet anholdt af politiets særlige indbrudsstyrke, Task Force Indbrud.

Politiets Task Force Indbrud har mandag anholdt fire bandemedlemmer i en aktion mod organiseret indbrudskriminalitet, hælernetværk og hjemmerøverier på Sjælland, oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

De fire anholdte har alle relationer til bandemiljøet omkring Bandidos, og alle fire er i forvejen kendt af politiet. Tre af de anholdte er 26 år, mens den fjerde er 19 år.

»I Danmark begås denne kriminalitet af grupper af både danske og udenlandske gerningsmænd. Politiet har fokus på begge grupper og deres kriminalitet. Efterforskningen i denne sag fortsætter, og der kan forventes flere sigtelser og anholdelser i den kommende tid,« siger chefen for Task Force Indbrud, politiinspektør Bent Isager-Nielsen, i en pressemeddelselse.

Anholdelserne blevet foretaget på adresser i det storkøbenhavnske område og i Bandidos’ klubhus, som ligger i Helsingør.

Tirsdag bliver de anholdte fremstillet i grundlovsforhør sigtet for 10 indbrud i private hjem, hæleri og biltyverier. Ved indbruddene er der særligt blevet stjålet designermøbler, IT-udstyr og smykker.

BNB

Powered by Labrador CMS