Politiet efterlyser tyve: Her er billederne af den blonde brystbombe og manden med sixpence

Lokalpolitiet i Ringkøbing har nu frigivet billederne af det specielle par, der hærger jakkebutikker i det sydvest- og vestjyske.

Den lave blondine er en af de to gerningsmand. Foto: Politifoto
Den lave blondine er en af de to gerningsmand. Foto: Politifoto
Udgivet Opdateret

En storbarmet blondine og en høj mand i sixpence, der rejser Jylland rundt i jagten på tyvekoster. Det lyder som introen til en dårlig spillefilm, men det er ikke desto mindre virkelighed. Tirsdag skrev Newsbreak.dk historien om de to. Den specielle beskrivelse gav politiet et godt udgangspunkt i efterforskningen, men nu har politiet frigivet billeder af de to kompagnoner.

De har to gange stjålet jakker fra butikken Westwind – første gang var den 20. september. Men det listige par fortsatte med at rejse rundt på jagt efter Westwind-jakker. Men i Henne Strand fik parret ikke stjålet noget, selvom de var i butikken.

– Der er ingen tvivl om, at parret forstår dansk, for da personalet talte om, at de ville kontakte chefen, valgte parret at smutte, fortæller Bjarne Højgaard fra lokalpolitiet i Ringkøbing i et interview med Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Tyverejsen har bragt dem til både Holstebro, Viborg, Hvide Sande, Søndervig. De nye billeder stammer fra butikken i Hvide Sanne.

Et umage par

De to beskrives som en mand i alderen cirka 40 år med en kraftig kropsbygning og knap to meter høj. På et af overvågningsbillederne er manden iført en sixpence, sort jakke og en t-shirt med teksten “GAN”.

Kvinden derimod beskrevet som værende i alderen 30-35 år. Hun er omkring 165 centimeter med store bryster og langt lyst hår. Derudover var hun på overvågningsbillederne fra Hvide Sande iført jeans, en hvid trøje og en sort jakke.

Parret kører i en sort Volvo V70 stationcar, der har metalkanter rundt ved sideruderne.

Powered by Labrador CMS