Politiet fandt psykedeliske svampe, piller og marihuana i skuespiller-søns bil

Hans forældre er "House of Card"-stjernen Robin Wright og den dobbelte Oscar-vinder Sean Penn - men han er næppe i kridthuset dér. Hopper Penn er nemlig blevet anholdt for besiddelse af narkotika hjemme i USA.

Udgivet Opdateret

Hopper Penn, der er søn af skuespillerne Robin Wright og Sean Penn, er netop blevet anholdt og anklaget for besiddelse af narkotika i staten Nebraska.

Nu er den 24-årige stjerneskuespiller-søn taget med syre-svampe, piller og marihuana under vesten.

Den unge Penn, hvis prisvindende forældre blev skilt i 2010, rejste sammen med sin kæreste, den 26-årige skuespillerinde Uma Von Wittkamp.

En talsmand fra Nebraska State Patrol fortæller ifølge CBS News, at det unge par blev standset af en patruljevogn, da de kom kørende i deres aldrende Volvo, som ikke havde korrekt lygteføring.

Havde lidt af hvert gemt i Volvo

Efter at have gennemsøgt Volvoen fandt ordensmagten 14 gram marihuana, fire amfetaminpiller samt tre gram psilocybin-svampe, som har en stærkt hallucinerende .

Topper Penn blev anklaget for besiddelse af marihuana, mens hans kæreste blev anklaget for besiddelse af svampene og amfetaminen.

I staten Nebraska er besiddelse af stoffer ikke lovligt, at de to blev arresteret og bragt til Hamilton County Fængsel i Aurora, Nebraska.

Har kæmpet med afhængighed

Den unge Penn har tidligere været åben og ærlig omkring sin afhængighed og sit stofmisbrug.

Sidste år fortalte han til Evening Standard, at han kæmpede med afhængighed af crystal meth.

I den forbindelse er han også citeret for at sige, at det var hans far, der bragte ham tilbage til virkeligheden.

Ud over Hopper Penn har Robin Wright og Sean Penn også Dylan Penn sammen.

Var gift gennem 14 år

De to var gift i perioden fra 1996 til 2010.

Sean Penn – der har vundet Oscars for “Mystic River” og “Milk” – har tidligere været gift med selveste Madonna – og i dag er han i et forhold til en tredje stjerne, Oscar-vinderen Charlize Theron.

Robin Wright – der især er kendt fra “House of Cards” og “Forrest Gump” – er i dag single – men har tidligere været forlovet med Ben Foster.

Kilder: Imdb.com/Wikipedia.org

Powered by Labrador CMS