Politiet jagter fortsat brutal gaderøver: 81-årig slået bevidstløs

Lokalpolitiet i Varde jagter fortsat den mand, der brutalt slog og overfaldt en 81-årig mand så voldsomt, at den ældre herre mistede bevidstheden.

En 81-årig mand blev brutalt overfaldet ved Vardes vestbanegård onsdag formiddag. Foto: Google Streetview
Udgivet Opdateret

Det var noget af et drama, der udspillede sig i en viadukt ved Vardes vestbanegård onsdag formiddag. Her blev en 81-årig mand brutalt overfaldet og slået så hårdt, at han i et øjeblik mistede bevidstheden. Gerningsmanden er fortsat på fri fod.

Det fortæller politikommisær Torben Kloster, leder af lokalpolitiet i Varde, til Newsbreak.dk fredag.

Den overfaldne, der egentlig bor i området omkring Oksbøl, havde taget toget til Varde og ville spise frokost på McDonald’s-restauranten tæt ved stationen, og på vej derfra starter det voldsomme mareridt, som politiet nu efterforsker.

Den 81-årige blev ved en viadukt mellem stationsbygningen på vestbanegården og en toiletbygning grebet bagfra og væltet ned på maven. En ukendt gerningsmand begynder at rode efter mandens pung. Da den 81-årige vender sig for at forsøge at se gerningsmanden, får han flere slag i ansigtet. Her mister den 81-årige bevidstheden.

Flere henvendelser

Siden det grusomme overfald på den 81-årige har politiet i Varde efterforsket sagen, og der er blandt andet gennemset video-overvågning fra området.

– Der ud over har vi efter medieomtale af sagen fået to henvendelser fra personer. Det har ikke været henvendelser, der har gjort, at vi kan identificere og sige “han er gerningsmanden”, siger Torben Kloster.

Politiet vil fortsat gerne høre fra eventuelle vidner, men også personer, der har opholdt sig på en nærliggende McDonald’s-restaurant, hvor den overfaldne kort inden røveriet havde spist. Overfaldet skete omkring klokken 11.15 onsdag.

Ved du noget, eller har du set noget, kan du kontakte politiet på telefonnummer 114.

Powered by Labrador CMS