Politiet stopper svingende stjålet varevogn: Du gætter aldrig hvad de finder

Den her historie inkluderer fem børn med tape for munden, en pistol, en stjålen varevogn og en gravid kvinde.

Betjentene troede, det var et rutinestop. Men hvad de fandt, var alt andet end normalt.Arkivfoto: SCANPIX
Arkivfoto: SCANPIX

Udgivet Opdateret

Da politiet i Ramsey, Minnesota, stoppede en svingende varevogn tidligere på måneden var de slet ikke forberedt på, hvad der ventede dem.

Betjentene lagde først mærke til en stærk lugt af hash, der kom fra bilen, som en gravid kvinde kørte. Men da de så åbnede varevognen, blev det endnu mere bizart. Det skriver Huffington Post.

Fem børn med tape for munden

For derinde fandt de syv børn, hvor fem af dem var fem år eller yngre. De fem yngste børn sov alle med tape for munden. En af de ældre børn, sagde, at det var fordi, de legede med tape. Det yngste barn, på et år, var heller ikke ordentlig spændt fast i autostolen.

Da betjentene så gik i gang med en nærmere efterforskning af varevognen, fandt de et fyldt magasin på gulvet, lige bagved førersædet. Der lå også en pistol ved siden af børnenes fødder.

Og hvad med varevognen? Jo, da betjentene tjekkede nummerpladen, viste det sig, at den var blevet meldt stjålet i Missouri – en køretur på næsten 1.000 kilometer.

Så en “fødsel”

På passagersædet sad en mand, som politiet udspurgte. Han er blevet identificeret som 26-årige Deszion Marquese Wraggs. Han fortalte, at pistolen var hans, men indrømmede, at han ikke havde en våbentilladelse.

Han forklarede også at bilen var blevet lejet i et par dage for en måneds tid siden, men han troede ikke, der var flere penge på kreditkortet brugt til at betale for den. Det viser sig også, at han er far til alle børnene.

Men som om dramaet ikke var nok, påstod den gravide chauffør pludselig, at hun skulle føde. En ambulance blev derfor tilkaldt stedet.

“Bizar sag”

Wraggs er blevet tiltalt for biltyveri og mild form for børnemishandling. Den lokale politichef, Jeff Katers, sagde et par dage senere, at kvinden ikke fødte alligevel, og at hun ikke var i forvaring, men måske ville møde tiltaler senere. Der var en tredje voksen i bilen, som ikke er blevet tiltalt for noget.

Efter det var sikkert, at børnene ikke var i umiddelbar fare blev de frigivet til familiemedlemmer. Men sagen er blevet videregivet til de sociale myndigheder.

– Det er en mærkelig og bizar sag, siger Katers.

Powered by Labrador CMS