Politiker bad ung pige om nøgenbilleder

Nu trækker politikeren Jesper Nielsen sig fra byrådet i Nyborg

Udgivet Opdateret

Politikeren Jesper Nielsen har begået det, som han kalder sit sit livs fejltagelse.

Derfor trækker han sig nu fra den socialdemokratiske gruppe i byrådet i Nyborg Kommune.

At han træder tilbage, er han og gruppen blevet enige om på et ekstraordinært møde onsdag aften. Det oplyser byrådsgruppen i en pressemeddelelse.

- Byrådsgruppen har meddelt at der ikke længere er tillid til Jesper Nielsen og derfor er parterne blevet enige om at Jesper Nielsen trækker sig med øjeblikkelig virkning, står der.

Afslører skandale

Eneste punkt på det ekstraordinære møde var sagen angående Jesper Nielsen.

- Den socialdemokratiske byrådsgruppe tager kraftigt afstand fra Jesper Nielsens handlinger, skriver byrådsgruppen i pressemeddelelsen.

Ifølge Ekstra Bladet og TV2 Fyn handler det om en afsløring af, at politikeren skulle have forsøgt at købe nøgenbilleder af en 17-årig pige.

Jesper Nielsen er formand for Beskæftigelses- og Integrationsudvalget samt næstformand i Social- og Handicapudvalget i kommunen. Men tilsyneladende ikke længe endnu. Det er nemlig ikke kun partigruppen, han vil tage afsked med.

-Ubeskriveligt flov og skamfuld

I et opslag på Facebook skriver han ifølge TV2 Fyn, at han har skrevet til borgmesteren, hvor han beder om at få lov til at trække sig.

Han omtaler det, han har gjort, som sit livs fejltagelse.

- Jeg er så ubeskriveligt flov og skamfuld over mine handlinger. Jeg ved, at jeg med mine handlinger har skuffet og svigtet manges tillid til mig, og at det vil tage tid at vinde den tilbage, skriver Jesper Nielsen ifølge TV2 Fyn.

Stopper med øjeblikkelig virkning

Den afgående byrådspolitiker stillede første gang op til kommunalvalget i 2005, og her blev han valgt ind. Han sad frem til 2013, men blev ved valget i 2017 igen valgt og har siden dengang kunnet kalde byrådet i Nyborg Kommune for sin arbejdsplads.

Jesper Nielsen stopper onsdag i den socialdemokratiske byrådsgruppe med øjeblikkelig virkning. Det fremgår ikke, om det også gælder hans rolle i byrådet generelt.

Efter afsløringen af, at byrådspolitikeren i Nyborg Kommune ville købe nøgenbilleder af en 17-årig pige, træder han nu tilbage.
Efter afsløringen af, at byrådspolitikeren i Nyborg Kommune ville købe nøgenbilleder af en 17-årig pige, træder han nu tilbage.
Powered by Labrador CMS