Politiker fandt sin stjålne bil på Burger King

En biltyv stak afsted med Lise-Lotte Leervad Larsens bil, og den har været sporløst forsvundet i flere dage. Men nu er bilen tilbage hos rette ejermand igen takket være en opmærksom persons hjælp

Bilen er nu tilbage hos rette ejermand – i god behold. Privatfotos
Udgivet Opdateret

Klokken 18 onsdag aften ringede Lise-Lotte Leervad Larsens telefon, og personen i den anden ende af røret havde en rigtig god nyhed: “Jeg har spottet din bil”.

– Vores håb var efterhånden rindet ud, så min mand og jeg blev selvfølgelig overraskede og glade, fortæller 47-årige Lise-Lotte Leervad Larsen, som er byrådspolitiker i Randers Kommune, til Newsbreak.dk

Siden lørdag aften har hendes bil, en grå Renault Grand Scenic, været sporløst forsvundet. En kvinde stjal den.

Kvinden havde lejet bilen torsdag gennem tjenesten GoMore, men hun vendte ikke tilbage med den lørdag aften, som ellers var aftalen.

Grønt lys fra politiet

Byrådspolitikeren meldte bilen stjålet hos Østjyllands Politi og efterlyste den på Facebook og i flere medier.

Opslaget er blevet delt vidt og bredt. Faktisk hele 1000 gange. Og de mange delinger har tydeligvis båret frugt.

For personen, som havde spottet bilen, fortalte, at den efterlyste bil holdt parkeret ved Burger King i Lystrup.

– Vi kontaktede politiet for at høre, om vi selv måtte køre ud for at hente den – i så fald det rent faktisk var vores bil. Det måtte vi gerne.

Så Lise-Lotte Leervad Larsen og hendes mand Malte kørte afsted.

Og ganske rigtigt. Da de nåede frem til Burger King kunne de til deres store lettelse se, at det minsandten VAR deres bil, som biltyven havde efterladt på p-pladsen.

– Det var fantastisk og overvældende at opleve, hvor villige folk var til at hjælpe os, for takket være deres store hjælp har vi fundet frem til vores bil. Det er vi taknemmelige for, understreger den glade bilejer.

Politikeren sender også en dybfølt tak til alle i et nyt opslag på Facebook.

“Det har været helt vildt overvældende at mærke den hjælpsomhed og varme, som mange har sendt i vores retning,” skriver hun i opslaget, hvor man også kan se det sted, hvor bilen blev fundet.

Det endte lykkeligt – men mysteriet er uopklaret

Lise-Lotte Leervad Larsen har været i løbende kontakt med GoMore, og de har håndteret sagen rigtig godt.

– Vi fik at vide, at deres forsikring dækkede alle omkostninger, og det har givet tryghed og en ro i maven, fortæller hun og fortsætter:

– Nu skal vi så undersøge, om GoMore også dækker den bilnøgle, vi har mistet.

Selv om regningen ikke ville ende hos bilejerne, så er begejstringen over den fundne bil selvsagt stadig stor. Og umiddelbart har den hverken fået skader eller skrammer.

Men det forbliver et mysterium, hvorfor kvinden stak afsted med bilen uden at komme tilbage, og hvorfor hun efterfølgende parkerede den ved Burger King.

Ifølge Lise-Lotte Leervad Larsen har politiet ikke tænkt sig at gå videre med sagen og eftersøge biltyven, men det går hun heller ikke op i. For hende er sagen endt lykkeligt.

– Det, der betyder noget for os, er, at vi har fået vores bil tilbage.

Powered by Labrador CMS