Populær kommentator får nyt job

Newspaq
Udgivet Opdateret

TV2 News har været på rov hos Politiken. De har ansat avisens politiske redaktør Mette Østergaard.

Politisk redaktør og redaktionschef på Politiken, Mette Østergaard, bliver ny chefredaktør for TV2 News.

Som chefredaktør får Mette Østergaard ansvaret for sendefladen på Danmarks eneste 24 timers nyhedskanal, skriver Politiken.

– Mit job bliver at sikre, at kanalen fortsat fornyr sig. TV2 er i gang med en større omstrukturering, hvor der skal være mere samarbejde mellem TV2’s mange platforme, og det glæder jeg mig meget til at være med til, siger Mette Østergaard til avisen.

Ud over stillingen som chefredaktør, vil Mette Østergaard ligeledes indgå i TV2’s chefredaktion og øverste ledelse.

Mette Østergaard har tidligere været ansat på TV2. Før hun kom til Politiken i slutningen af 2008 som politisk redaktør, var hun ansat i to år på tv-kanalen som politisk reporter.

Ansvarshavende chefredaktør for Politiken, Bo Lidegaard, siger, at “Mette er et stort talent, som har overblik, karakter og er i stand til at præsentere komplicerede problemer enkelt, klart og forståeligt”.

– Vi har været rigtig glade for hende som politisk redaktør og kommer til at savne hende, både som kollega og som en skarp profil både digitalt og i den trykte avis, siger han.

Michael Dyrby, der er nyhedsdirektør på TV2 kalder Mette Østergaard for et oplagt valg.

– Hun har været journalistisk leder og personaleleder for en Christiansborg-redaktion i seks år, hvilket viser en sejhed og udholdenhed, som er vigtig som leder. Jeg er super glad for, at Mette ville tage imod jobtilbuddet, siger Michael Dyrby til Politiken.

/ritzau/

Powered by Labrador CMS