Populært slik trækkes tilbage: Kan give farlig reaktion

Det tilbagetrukne slik er yderst populær til kaffe eller når man har gæster, men manglende deklarering kan have fatale konsekvenser.

Landskendt slik er trukket tilbage. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Er du typen, der nyder den populære bridge-blanding af slik, når du skal have en kop kaffe eller har gæster, så skal du følge nøje med nu.

Fordi det populære slik er netop blevet tilbagekaldt, fordi poserne er mærket med forkert deklaration. Der står nemlig på pakningen, at slikket kan indeholde ‘spor af hasselnødder’. Men sandheden er, at produktet indeholder hele hasselnødder. Derfor er der forøget risiko for personer med nøddeallergi  kan få en allergisk reaktion, hvilket kan være meget farligt.

Der er tale om produktet Irma Bridge Blanding, som har et indhold på 180 gram. Derudover er de ramte produkter mærket med bedst før datoerne 24. februar 2020 og 27. februar 2020. Slikket har EAN-nummeret 701049332576.

Det skal du gøre, hvis du har købt produktet

Produktet er blevet solgt landet over i Kvickly, SuperBrugsen, Irma, MadCooperativet og Coop.dk/MAD. Det er den kendte slikproducent Carletti, der har stået bag slikket.

Fødevarestyrelsen anbefaler som altid, at man leverer produktet tilbage til butikken, hvor det er købt eller at man kasserer det.

Newsbreak.dk har forsøgt at få en kommentar fra Carletti A/S, men de ønskede ikke at stille op til et interview.

Powered by Labrador CMS