Prins Harry: Meghans telefonsvarer hacket

Prinsen har indledt en retssag mod The Sun og The Daily Mirror i forbindelse med påståede hackerangreb.

Udgivet Opdateret

Storbritanniens prins Harry har lagt sag an mod to aviser for et hackerangreb rettet mod telefonsvarer. Det oplyser prinsens talskvinde.

– Hertugen af Sussex har indledt en retssag mod ejerne af aviserne The Sun og The Daily Mirror i forbindelse med påståede hackerangreb på telefoner, hedder det i en udtalelse fra Buckingham Palace.

Artiklen fortsætter under videoen

Dokumenter vedrørende hackerangrebet er sendt til en domstol.

Det fremgår ikke af sagsanlægget, hvilke oplysninger aviserne har fået adgang til. Det er heller ikke klart, hvordan de eventuelt har brugt dem i deres dækning af kongehuset.

En talskvinde for den koncern, som ejer The Sun, bekræfter, at “et sagsanlæg er modtaget fra hertugen af Sussex”.

Flere sagsanlæg

Det er kun to dage siden, det kom frem, at både prinsen og hertuginde Meghan vil anlægge sag mod avisen Mail on Sunday for ulovligt at have offentliggjort et af Meghans private breve.

– Jeg mistede min mor, og nu ser jeg min hustru blive offer for nogle magtfulde kræfter, oplyste 35-årige prins Harry i en udtalelse.

– Min kone er blevet et af de seneste ofre for en britisk tabloidpresse, der fører kampagner mod personer uden på nogen måde at tænke over konsekvenserne, sagde han videre ifølge The Telegraph i udtalelsen.

Prins Harrys afdøde mor, prinsesse Diana, var konstant i de britiske mediers søgelys, indtil hun døde i en ulykke i 1997.

Prinsen forklarer, at “hans største frygt er, at historien gentager sig selv”.

Powered by Labrador CMS