Prins Joachim fejret med stor koncert

Prins Joachim blev fejret med rød løber, musik og kendte gæster.

Prins Joachim og prinsesse Marie ankommer til fødselsdagskoncert for prins Joachim på Bellevue Teatret i Klampenborg. KLIK VIDERE FOR FLERE BILLEDER. Foto: Scanpix
Prins Joachim og prinsesse Marie ankommer til fødselsdagskoncert for prins Joachim på Bellevue Teatret i Klampenborg. KLIK VIDERE FOR FLERE BILLEDER. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Den røde løber var rullet ud og gæsterne fartede til fra nær og fjern, da prins Joachim skulle fejres. De festlige indslag er startet lidt tidligt, da der stadig er en god rum tid til, at prins Joachim egentlig har fødselsdag.

Men denne uge vil blive en uge, hvor prins Joachim runder et skarpt hjørne og fylder 50 år. Det gør han fredag den 7. juni.

Kaos før åbning

Men allerede i dag, mandag, starter fejringen for alvor. “Koncert for prins Joachim” bliver således afholdt netop nu afholdt på Bellevue Teateret i Klampenborg.

– Vi blev ringet op i morges med en forespørgsel på, om vi kunne afholde prinsens fødselsdagskoncert og tage imod 650 gæster i aften, siger Niels Gerner, der er marketings- og PR-chef ved Bellevue Teater, til TV 2 Lorry.

Ifølge Kongehuset officielle kalender vil prins Joachim, prinsesse Marie og kronprins Frederik deltage ved koncerten.

Men der er også flere prominente gæster, såsom grevinde Alexandra, Ole Henriksen og flere kendte danskere, der deltager i den festlige fejring.

Uden Mary

Så det bliver altså en kronprins uden konen på armen.

Der har været spekulationer om, hvor vidt kronprinsesse Mary kunne deltage i koncerten, fordi hun på nuværende tidspunkt er udenbys. Hun deltager i en Women Deliver-konference i Vancouver i Canada mellem den 3. juni og den 5. juni.

Artiklen fortsætter under videoen

Kronprinsesse Mary går derfor glip af de herlige festligheder, som koncerten, der afholdes udendørs i Parken på Sølyst i Klampenborg, byder på.

Hun misser blandt andet sang fra operasanger Jens-Christian Wandt, Det Danske Pigekor og Det Danske Drengekor.

Men kronprinsessen vil heller ikke komme til at opleve Susse Wold oplæse digte skrevet af prins Henrik.

Powered by Labrador CMS