Prinsesse Natalie er klar til OL: Sådan bliver det

Et OL i coronaens tegn betyder også, at alt har ændret sig for atleterne, landstrænere og holdledere

Prinsesse Nathalie ses her til OL i 2012. Foto: REUTERS/Paul Hackett/Ritzau Scanpix
Prinsesse Nathalie ses her til OL i 2012. Foto: REUTERS/Paul Hackett/Ritzau Scanpix
Udgivet Opdateret

Prinsesse Nathalie skal for tredje gang i karrieren til OL med Danmarks olympiske dressurhold.

Denne gang bliver det dog som landstræner for det danske hold.

Landsholdet har i den seneste tid været i Aachen i Tyskland, hvor der er blevet mærket, hvordan de danske heste har det op til de olympiske lege i Tokyo, der foregår senere på måneden.

Det danske dressurhold flyver ifølge Billedbladet snart mod Tokyo, da de skal være klar til at tage imod hestene - inden de ankommer til Japan den 14. juli.

Sådan skal de bo

Prinsesse Nathalie skal som landstræner bo sammen med Anne-Mette Binder, der er er holdleder, og Kimi Nielsen, der er elitechef. 

Resten af det danske dressurlandshold skal bo sammen to og to, mens de forskellige hestepassere skal bo i umiddelbar nærhed af hestene ved Equestian Park.

Grundet corona må atleter ikke tage på udflugter, hvorfor holdlederen Anne-Mette Binder har taget mange spil med. Det oplyser Ridehesten.com

Har prøvet det før

Prinsessen har i mange år tilhørt den absolutte elite i dressur-ridning og har tidligere deltaget i to Olympiske Lege. Hun har blandt andet vundet bronze med det danske dressurhold ved Ol i Hong Kong i 2008.

Prinsessen er også en anerkendt dressur-træner, og hun blev i 2017 ansat som dansk landstræner.

Prinsesse Nathalie blev borgerlig viet med den tyske statsborger Alexander Johannsmann den 27. maj 2010 i orangeriet i slotsparken på Berleburg. Det blev fulgt op med et kirkeligt bryllup den 18. juni 2011 i Bad Berleburg.

Parret har to børn – Konstantin Gustav Heinrich Richard og Louisa Margareta Bennedikte Hanna. Familien bor i Bad Berleburg.

Powered by Labrador CMS