Prinsesse og premierminister involveret i vild sag

Prinsesse Annes tidligere hundetræner har angiveligt skudt sin kone, som han var separeret fra, tæt ved Boris Johnsons familiejede grund.

Prinsesse Anne og Boris Johnson er blevet kludret ind i en sag om drab, fordi de begge har en relation til den formodede drabsmand og den dræbte. Foto: Yui Mok/Pool via REUTERS
Udgivet Opdateret

Angiveligt skulle den 67-årige John Zurick have skudt sin kone, som han var separeret fra, i deres hytte i Somerset lørdag, skriver Daily Mail.

Foruden at parret er kendt for at avle en hunderace for en forening, som prinsesse Anne – dronningens datter – er protektor for, så skulle skyderiet også være sket tæt ved premierminister Boris Johnsons hytte på stedet.

Artiklen fortsætter efter videoen

Dræbt af eksmand

I længere tid har Debbie Zurick opholdt sig i Irland, da hun er blevet separeret fra sin mand John Zurick.

Hun vendte dog hjem til parrets hytte i Somerset op til weekenden af hensyn til parrets opdrættergerning. Den weekend delte hun hytten med en veninde.

John Zurick skulle angiveligt være troppet op ved hytten og skød Debbie Zurick med haglgevær. Veninden blev ikke ramt.

Debbie Zurick døde som følge af skyderiet.

Fløjet på hospital

Efterfølgende skulle John Zurick have vendt geværet mod sig selv og affyret skud.

Han blev fløjet på hospitalet.

Den 67-åriges er i en kritisk men stabil tilstand.

Jaloux på konen

Parret har været gift i 30 år, men ifølge kilder skulle Debbie Zurick have bedt om en skilsmisse, og parret var på nuværende separeret.

Motivet for drabet er efter sigende, at Debbie Zurick skulle have fundet en ny kæreste, og det havde hendes eksmand netop fundet ud af.

Politiet har hverken be- eller afkræftet tesen, da politiet ikke har ønsket at gå i detalje med sagens oplysninger overfor pressen. Det er dog bekræftet, at en kvinde har mistet livet.

Tæt ved premierminister

Hytten, hvor drabet er foregået, købte parret i 2013 af den britiske premierminister Boris Johnsons far. Han ejer nemlig det meste af området, og bor selv i nabohuset med sin kone.

Desuden ejer hans børn Rachel, Leo og Boris ejendomme tæt ved.

Det har da også fået premierministeren til at kommentere på den tragiske hændelse.

– Både jeg og min familie er chokeret og sørgmodige over denne tragiske hændelse. Vi er kede af, at Mrs. Zurick har mistet livet. Hun var en nabo, og hun var elsket, lød det fra Boris Johnson.

Desuden er John Zurick også kendt, fordi han har trænet den britiske prinsesse Annes hund. Hun er desuden protektor for Working Clumber Spaniel Society, som Debbie Zurick var sekretær i.

Powered by Labrador CMS