Prisen på iPhones steget pludseligt

4: Lad den blinke istedet for at larmeHvis du gerne vil kunne se når du får en sms eller et opkald, men du har fået nok af de mange forskellige sms lyde, samt ringetoner, så kan du aktivere din telefon til at komme med blitz når dette sker.
Hvis du gerne vil kunne se når du får en sms eller et opkald, men du har fået nok af de mange forskellige sms lyde, samt ringetoner, så kan du aktivere din telefon til at komme med blitz når dette sker.

Udgivet Opdateret

De sociale medier gløder med diskussion om, hvorfor iPhones lige pludseligt er steget i pris natten til tirsdag

Hvis ikke du syntes, en iPhone var dyr nok i forvejen, har prisen lige fået et ekstra hak opad.

De sociale medier summer af aktivitet og diskussion om, hvorfor prisen er steget så pludseligt, skriver Ekstra Bladet. De fleste kæder prisstigningen sammen med dollar-kursen, som også får et nyk opad for tiden.

Prisstigningen betyder, at en iPhone 6 Plus 64 GB nu koster 7599,00 kroner mod 6799,00 kroner i går. Den store model med 128 GB er blevet 900 kroner dyrere, og den mindste iPhone 6 er blevet 600 kroner dyrere.

Det er indtil videre kun i Apples egne forretninger, at prisstigningerne er slået igennem. Det vil sige på Apples hjemmeside og i Apples fysiske forretninger.

Hvis du dog er hurtig, kan du stadig få telefonerne til de gamle priser ved at hoppe i nogle af de andre forhandleres butikker. Det gælder for eksempel Elgiganten og Fona, skriver Ekstra Bladet.

Powered by Labrador CMS