Ræser på motorvej: Så smider kvinde hundehvalp ud af bilrude

Søsterens hundehvalp endte på asfalten.

Tracy smed sin søsters hundehvalp ud af bilruden, mens de kørte på motorvejen.Foto: Spartanburg County Sheriff’s Office
Foto: Spartanburg County Sheriff’s Office

Udgivet Opdateret

Søsteren bad hende holde sin hundehvalp i bilen, men i stedet smed hun den ud af bilruden, mens de kørte på motorvejen. Det skriver The Charlotte Observer.

Tracy Nicole Carr fra den amerikanske stat West Virginia er blevet tiltalt for dyremishandling, efter hun ifølge politiet har smidt en hundehvalp ud af en kørende bil på en motorvej i Spartanburg County, South Carolina.

Håbede hunden ville dø

Carr var i en bil med sin søster, da søsteren bad hende om at holde hvalpen. Men ifølge politirapporten hørte søsteren i stedet vinduet blive rullet ned og så et bump. Carr fortalte politiet, at ruden blev rullet ned ved en fejl, og at hun “håbede hundens hoved havde eksploderet mod jorden, så den ville dø uden smerte”.

Heldigvis overlevede hunden med mindre hudafskrabninger og et potentielt brækket ben.

Ifølge mediet WSPA var Carr for nyligt blevet frigivet fra et fængsel i Georgia, og hun blev kørt hjem af slægtninge. Men hendes frihed varede ikke længe, for den 26-årige kvinde var stadig varetægtsfængslet mandag med en kaution på 7000 kroner, efter være blevet anholdt søndag.

En forbrydelse som denne bliver i South Carolina straffet med op til 60 dages fængsel og/eller en bøde på mellem 700 og 3.500 kroner.

Powered by Labrador CMS