Ramt af stor lykkerus

Jan Hellesøe har fået en lille søn. Det afslører den kendte hypnotisør og illusionist over for Billed-Bladet og fortæller, at det er en stor lykkerus

Udgivet Opdateret

KORT RESUMÈ AF ARTIKLEN

Jan Hellesøe, kendt hypnotisør og tv-personlighed, har budt velkommen til sit fjerde barn.

Hellesøe og hustruen Mari Louise Blaabjerg Hellesøe bor i Sønderborg, hvor de også mødtes.

Parret blev gift i sommeren 2022, og Jan har offentligt udtrykt sin dybe kærlighed til Mari.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

Med et trylleslag har Jan Hellesøes verden forandret sig igen.

Den kendte hypnotisør, illusionist og psykologiske manipulator, der blandt andet er kendt fra DR-programmerne "I hjernen på stjernen" og "Fuckr med dn hjerne", er blevet far for fjerde gang.

Det afslørede han over for Billed-Bladet onsdag aften. Her havde han for en kort stund forladt familien i det sønderjyske og var draget til Imperial i København for at deltage i gallapremieren på filmen "Hammarskjöld".

Stor lykkerus

- Alle er glade. Og det er en stor lykkerus, når der kommer et dejligt menneske til verden. Så vi er glade og glæder os til at lære ham at kende, sagde den nybagte far om sønnike til ugebladet.

Familien Hellesøe bor til daglig i Sønderborg. Byen, hvor Jan Hellesøe også mødte sin kone, Mari Louise Blaabjerg Hellesøe.

Gift i 2022

Parret giftede sig i sommeren 2022, efter at Jan Hellesøe havde friet til Mari Louise Blaabjerg Hellesøe på hendes 40-års fødselsdag. Det fortalte Jan Hellesøe i et interview med Magasinet Liv i 2022 ifølge Woman.

Her beskrev Jan Hellesøe sin hustru som en stærk kvinde, tålmodig og den sejeste, han kender.

Sin store kærlighed

- Jeg fortæller gerne min kone, hvad hun betyder for mig, sagde han i interviewet med magasinet.

- Forleden så vi Mikael Bertelsens Det sidste ord-interview med Uffe Ellemann-Jensen, hvor han siger: "Alice var min store kærlighed". Der vendte jeg mig mod min kone og sagde: "Og du er min".

Powered by Labrador CMS