Randers FC brænder straffe og forpasser sejr mod FCN

FC Nordsjælland fik bremset stimen af nederlag, da det blev 1-1 mod Randers FC, som undervejs brændte straffe.

FC Nordsjælland spillede 1-1 hjemme mod Randers FC i Alka Superligaen. Foto: Per Kjærbye/Scanpix
Udgivet Opdateret

FC Nordsjælland havde før fredagens kamp mod Randers FC tabt fire kampe i træk i Superligaen, men kampen i Farum satte en stopper for rækken af nederlag, da det endte 1-1.

FC Nordsjælland havde Pascal Gregor og Andreas Maxsø tilbage på holdet efter OL-deltagelse, og de to spillere var med til at skabe stabilitet.

For Randers FC’s cheftræner, Olafur Kristjansson, var det et gensyn med sin tidligere hjemmebane. Islændingen var træner i FC Nordsjælland fra sommeren 2014, inden han blev afskediget i december 2015.

Kristjansson og Randers FC gik ind til kampen efter tre sejre på stribe og rykker med pointdelingen op på 11 point, som lige nu er nok til en delt andenplads.

Kom foran

Randers kom foran efter godt et kvarter, da Mikkel Kallesøe hamrede bolden i nettet fra kanten af feltet. Det var nok til en pauseføring på 1-0 efter en chancefattig første halvleg.

Undervejs i anden halvleg gav FCN debut til nyindkøbet Ernest Asante, og Asante skulle ikke bruge mange sekunder på banen, før han lagde op til den udlignende scoring, som blev sat ind af Godsway Donyoh.

Kort efter brændte Randers FC’s Viktor Lundberg et straffespark, og det endte derfor 1-1.

Kampen var den sidste på det nuværende underlag i Farum Park, da kunstgræsset udskiftes over de kommende uger og efter planen er klar til næste hjemmekamp i Superligaen den 18. september hjemme mod Sønderjyske.