Rasmus Jarlov sygemeldes fra Folketinget

En inflammation i ryggen har gjort, at den tidligere konservative erhvervsminister må sygemeldes.

Rasmus Jarlov er blevet ramt af en inflammation i kroppen. (Arkivfoto) Foto: Niels Christian Vilmann/Scanpix
Udgivet Opdateret

Rasmus Jarlov, folketingsmedlem for De Konservative, bliver sygemeldt fra Folketinget frem til sommerferien grundet en betændelsestilstand i kroppen.

Det skriver han på sin Facebook-profil.

Her står der, at Jarlov har fået en inflammation i kroppen, som han har været indlagt med flere gange gennem de sidste måneder.

” (Den) er alvorlig, hvis ikke den bliver behandlet ordentlig nu, hvilket kræver medicin og desværre er uforeneligt med at passe arbejdet i Folketinget de næste måneder”, står der.

Rasmus Jarlov oplyser også, at prognosenf or at blive rask – 100 procent rask – er god. Det forventer både han og hans læge.

Samtidig frabeder han sig ‘god bedring-hilsner’.

Rasmus Jarlov blev valgt ind i Folketinget ved valget i 2015. Han har tidligere været suppleant.

Han nåede i et år – fra juni 2018 til juni 2019 – at være erhvervsminister i den tidligere VLAK-regering.

Wammen testet for coronavirus

Onsdag kom det frem, at finansminister Nicolai Wammen (S) havde symptomer, der kunne være coronarelaterede. Derfor måtte han indstille sit arbejde og aflyse alt, han havde i kalenderen, af frygt for, at han var smittet.

Så galt gik det heldigvis ikke:

– Min coronatest var heldigvis negativ, så jeg og min familie er meget lettet. Jeg vil gerne igen takke for alle de søde og betænksomme beskeder, jeg har fået dagen igennem, oplyste han senere på Facebook.

– Jeg har dog stadig feber og er ramt af god gammeldags influenza, men jeg håber snart at være på på benene og tilbage på jobbet igen, skrev finansministeren dog også.

Powered by Labrador CMS